Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hollywood II FC Sukram 67
def Tactiek 442
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Jarohs speelt de bal door. Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade geeft de bal voor. De Witte is nu in balbezit. De Witte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Palagyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruffra de bal. De Witte is nu in balbezit. De Witte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Witte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - FC Sukram 67 1:0

28e minuut.
Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken probeert naar een medespeler te passen. Jaumann rent richting de bal. Jaumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hollywood II - FC Sukram 67 1:1

34e minuut.
Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald is nu in balbezit. Odenwald probeert naar een medespeler te passen. De Witte is nu in balbezit. De Witte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 41%, FC Sukram 67 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hollywood II - FC Sukram 67 1:1

47e minuut.
Produkin heeft problemen om de bal te vangen. Produkin speelt de bal door. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg bokst de bal weg.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Reiser de bal onder controle te krijgen. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reiser. Reiser krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ruffra met een sublieme pass. Klungelig pakt Agunbiade de bal. Agunbiade passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Witte de bal. De Witte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Haman passt de bal met de wreef. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi geeft een lange en hoge pass. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Opfer met een sublieme pass. Reiser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Produkin is nu in balbezit. Produkin passt de bal zonder na te denken. Haman probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iken kopt de bal weg. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki passt de bal in één keer door. De Witte rent richting de bal. De Witte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - FC Sukram 67 2:1

75e minuut.
Kornacki is nu in balbezit. Kornacki passt de bal in één keer door. Produkin rent richting de bal. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman passt de bal in één keer door. Produkin is nu in balbezit. De Witte rent richting de bal. De Witte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Haman passt de bal met de wreef. De Witte rent richting de bal. Produkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Produkin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 38%, FC Sukram 67 62%.
FC Hollywood II - FC Sukram 67 2:1