Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: Ostseestadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9952
Baltic Stars Fenerbats
Test1 Tactiek MiracleTactic
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 48.3
formidable Schieten good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Elsässer verovert de bal door een tackle van achteren. Elsässer passt de bal zonder na te denken. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chomiński probeert naar een medespeler te passen. Elsässer is nu in balbezit. Elsässer passt de bal met de wreef. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bertoldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalke de bal. Dalke passt de bal zonder na te denken. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 1:0

23e minuut.
Bertoldo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dalke de bal. Dalke probeert naar een medespeler te passen. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 2:0

24e minuut.
Smolarow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cesaroni komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kosov is nu in balbezit. Kosov passt de bal met de wreef. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Fąk geeft een hoge lob. Chon kopt de bal weg. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 3:0

32e minuut.
Cesaroni speelt de bal door. Fąk is nu in balbezit. Fąk passt de bal met de wreef. Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 4:0

35e minuut.
Stoksik met de inworp. Chon is nu in balbezit. Chon passt de bal met de wreef. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dalke is nu in balbezit. Dalke passt de bal met de wreef. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Cesaroni kopt de bal weg. Rakk geeft een lange en hoge pass. Chomiński heeft problemen om de bal te vangen. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 40%, Fenerbats 60%.
Baltic Stars - Fenerbats 4:0

46e minuut.
Daar is Cesaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaroni passt de bal zonder na te denken. Dalke rent richting de bal. Dalke geeft de bal voor. Garbatzky springt en kopt de bal. Rauschkugel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dalke speelt de bal door. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo passt de bal in één keer door. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dalke is nu in balbezit. Dalke geeft een lange en hoge pass. Garbatzky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Bertoldo controleert de bal met de borst. Bertoldo schiet op doel. Rauschkugel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dalke geeft een hoge lob. Kosov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chon zal de hoekschop nemen. Bertoldo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 5:0

70e minuut.
Rakk rent richting de bal. Rakk geeft een hoge lob. Chomiński is nu in balbezit. Dalke onderschept slim de pass. Dalke haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 6:0

72e minuut.
Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Chon rent richting de bal. Chon speelt de bal door. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 7:0

74e minuut.
Elsässer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chomiński de bal. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 8:0

77e minuut.
Ohlrogge geeft een hoge lob. Chon probeert de bal met de borst te controleren. Chon met een sublieme pass. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 9:0

80e minuut.
Elsässer bereikt de bal nog maar net als eerste. Elsässer passt de bal zonder na te denken. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky schiet op doel. Rauschkugel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 10:0

87e minuut.
Chon rent richting de bal. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 11:0

89e minuut.
Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke met een sublieme pass. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo schiet op doel. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - Fenerbats 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 43%, Fenerbats 57%.
Baltic Stars - Fenerbats 12:0