Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilde Kobolde Torpedo_Abi
kobold-352 Tactiek bestOne
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Meinhold met een snelle inworp. MacKeggie speelt de bal door. Meinhold is nu in balbezit. Meinhold geeft de bal voor. Klungelig pakt Sobral de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rudi met een sublieme pass. Garhammer rent richting de bal. Garhammer passt de bal in één keer door. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beclea rent richting de bal. Beclea schiet op doel. De bal raakt de paal. Beclea is nu in balbezit. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - Torpedo_Abi 0:1

16e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal in één keer door. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Hipoltstein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Janovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janovsky geeft een lange en hoge pass. Husterer rent richting de bal. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea schiet op doel. Hipoltstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hoàng Giang is nu in balbezit. Meinhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang onderschept slim de pass. Hoàng Giang geeft de bal voor. Fielek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - Torpedo_Abi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 53%, Torpedo_Abi 47%.
Wilde Kobolde - Torpedo_Abi 0:2

56e minuut.
Danul passt de bal zonder na te denken. Janovsky rent richting de bal. Janovsky passt de bal zonder na te denken. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel. Hipoltstein bokst de bal weg.

64e minuut.
Meinhold geeft een lange en hoge pass. Rothenbach rent richting de bal. Rothenbach passt de bal met de wreef. Weissflog rent richting de bal. Weissflog draait met de bal, schiet en ... Regensburger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 52%, Torpedo_Abi 48%.
Wilde Kobolde - Torpedo_Abi 0:2