Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Muresul Targu Mures FC Hollywood II
352 Tactiek def
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 40.4
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


13e minuut.
Njarðarson speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kresa probeert naar een medespeler te passen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ernst. De Witte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Witte wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Masarczyk geeft een hoge lob. De Witte kan de bal niet met de borst controleren. Njarðarson is nu in balbezit. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Njarðarson speelt de bal door. Kornacki is nu in balbezit. Kornacki probeert naar een medespeler te passen. De Witte rent richting de bal. De Witte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Folten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - FC Hollywood II 1:0

44e minuut.
Żwirko met een snelle inworp. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Balogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - FC Hollywood II 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 43%, FC Hollywood II 57%.
F.C. Muresul Targu Mures - FC Hollywood II 2:0

51e minuut.
Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Edu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Njarðarson onderschept slim de pass. Njarðarson speelt de bal door. Vălăhuţă geeft de bal voor. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Folten bokst de bal weg.

75e minuut.
Kornacki onderschept slim de pass. Edu verovert de bal door een tackle van achteren. Edu met een sublieme pass. De Witte rent richting de bal. De Witte haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 30%, FC Hollywood II 70%.
F.C. Muresul Targu Mures - FC Hollywood II 2:0