Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB.München Wilde Kobolde
2134 Tactiek kobold-352
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Meinhold geeft de bal voor. Weissflog kopt de bal weg. Gîscă heeft problemen om de bal te vangen. Kleines is nu in balbezit. Kleines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep passt de bal met de wreef. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk onderschept slim de pass. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Hipoltstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tomanko onderschept slim de pass. Tomanko geeft een hoge lob. Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Buniek draait met de bal, schiet en ... Hipoltstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Wilde Kobolde 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 68%, Wilde Kobolde 32%.
FCB.München - Wilde Kobolde 1:0

48e minuut.
Thierry verovert de bal door een tackle van achteren. Teegen rent richting de bal. Teegen geeft een hoge lob. Kleines controleert de bal met de borst. Kleines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Teegen passt de bal zonder na te denken. Lubarda is nu in balbezit. Lubarda passt de bal zonder na te denken. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB.München - Wilde Kobolde 1:1

67e minuut.
Appiah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teegen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubarda rent richting de bal. Lubarda geeft een lange en hoge pass. Wallace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Wilde Kobolde 1:2

69e minuut.
Rothenbach is nu in balbezit. Rothenbach probeert naar een medespeler te passen. Meinhold rent richting de bal. Meinhold geeft een lange en hoge pass. Weissflog maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gîscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîscă geeft een hoge lob. Oszczep kopt de bal weg. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wallace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Wilde Kobolde 1:3

82e minuut.
Kleines is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meinhold geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kleines krijgt zijn hoofd ertegen. Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Wilde Kobolde 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 71%, Wilde Kobolde 29%.
FCB.München - Wilde Kobolde 1:4