Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbats F.C. Muresul Targu Mures
MiracleTactic Tactiek 352
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Fąk speelt de bal door. Juneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Juneau passt de bal zonder na te denken. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Vipotnik is nu in balbezit. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - F.C. Muresul Targu Mures 1:0

7e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas rent richting de bal. Delmas speelt de bal door. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Njarðarson is nu in balbezit. Stoksik onderschept slim de pass. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kosov geeft een lange en hoge pass. Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis passt de bal zonder na te denken. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Juneau passt de bal zonder na te denken. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik passt de bal zonder na te denken. da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Edu met een sublieme pass. Balogh rent richting de bal. Fąk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fąk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbats 29%, F.C. Muresul Targu Mures 71%.
Fenerbats - F.C. Muresul Targu Mures 1:0

49e minuut.
Juneau speelt de bal door. Vipotnik is nu in balbezit. Ernst is nu in balbezit. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik schiet op doel. Plach bokst de bal weg.

50e minuut.
Fąk geeft de bal voor. Arm kopt de bal weg. Lichota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barrios passt de bal in één keer door. Daar is Chomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chomiński geeft de bal voor. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomiński onderschept slim de pass. Chomiński passt de bal in één keer door. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stoksik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Juneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Juneau passt de bal in één keer door. Vipotnik is nu in balbezit. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Plach met een harde bal richting middenveld. Barrios kopt de bal weg. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chomiński is nu in balbezit. Chomiński geeft een lange en hoge pass. Stoksik speelt de bal door. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fąk probeert de bal aan de voet te houden. Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Juneau is nu in balbezit. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - F.C. Muresul Targu Mures 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbats 37%, F.C. Muresul Targu Mures 63%.
Fenerbats - F.C. Muresul Targu Mures 2:0