Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi FC Sukram 67
bestOne Tactiek 442
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke probeert naar een medespeler te passen. Freitag rent richting de bal. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Produkin de bal. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański met een sublieme pass. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 2:0

5e minuut.
Opfer is nu in balbezit. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański passt de bal zonder na te denken. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 3:0

7e minuut.
Abolafio is nu in balbezit. Odenwald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abolafio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janovsky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 4:0

11e minuut.
Janovsky onderschept slim de pass. Produkin is nu in balbezit. Janovsky onderschept slim de pass. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Garhammer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abolafio de bal. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Ruffra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Odenwald probeert de bal aan de voet te houden. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff passt de bal met de wreef. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Garhammer geeft een lange en hoge pass. Rastafariański kopt de bal weg. Abolafio rent richting de bal. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 5:0

17e minuut.
Garhammer passt de bal met de wreef. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 6:0

22e minuut.
Jaumann is nu in balbezit. Garhammer is nu in balbezit. Jaumann begaat een overtreding. Garhammer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Valke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański passt de bal zonder na te denken. Abolafio rent richting de bal. Abolafio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gal is nu in balbezit. Gal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abolafio passt de bal zonder na te denken. Gal is nu in balbezit. Gal schiet op doel. Tecklenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ruffra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 7:0

30e minuut.
Valke is nu in balbezit. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio rent richting de bal. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Garthoff onderschept slim de pass. Garthoff geeft een hoge lob. Rastafariański kopt de bal weg. Gal is nu in balbezit. Gal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Freitag trapt de bal weg. Garthoff kopt de bal weg. Abolafio probeert de bal aan de voet te houden. Abolafio schiet op doel. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Ruffra de bal. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Garhammer met een snelle inworp. Janovsky is nu in balbezit. Gal is nu in balbezit. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Janovsky probeert naar een medespeler te passen. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abolafio de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valke zal de hoekschop nemen. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecklenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 8:0

39e minuut.
Jaumann heeft problemen om de bal te vangen. Jaumann met een sublieme pass. Valke probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Janovsky geeft een hoge lob. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ruffra onderschept slim de pass. Klungelig pakt Garthoff de bal. Garthoff met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 20%, FC Sukram 67 80%.
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 8:0

51e minuut.
Reiser is nu in balbezit. Valke verovert de bal door een tackle van achteren. Valke speelt de bal door. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Garhammer met een snelle inworp. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Völler. Völler krijgt een gele kaart. Gal raakt geblesseerd tijdens het duel. Janovsky wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ruffra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański geeft een hoge lob. Abolafio is nu in balbezit. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 9:0

59e minuut.
Tecklenburg probeert naar een medespeler te passen. Odenwald kan de bal niet met de borst controleren. Garthoff met een sublieme pass. Valke is nu in balbezit. Valke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Freitag is nu in balbezit. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio passt de bal zonder na te denken. Garhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer geeft een lange en hoge pass. Tecklenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ruffra de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 10:0

67e minuut.
Valke met een snelle inworp. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański met een sublieme pass. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 11:0

68e minuut.
Janovsky met een sublieme pass. Danul geeft een hoge lob. Abolafio kopt de bal weg. Gal is nu in balbezit. Gal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Garthoff probeert de bal aan de voet te houden. Janovsky is nu in balbezit. Janovsky met een sublieme pass. Gal geeft een hoge lob. Abolafio is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garhammer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rastafariański kopt de bal weg. Tecklenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Janovsky passt de bal met de wreef. Gal rent richting de bal. Gal passt de bal zonder na te denken. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 12:0

85e minuut.
Garthoff rent richting de bal. Rastafariański is nu in balbezit. Ruffra is nu in balbezit. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valke kopt de bal weg. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rastafariański de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garthoff kopt de bal weg. Valke is nu in balbezit. Rastafariański is nu in balbezit. Valke is nu in balbezit. Valke geeft een lange en hoge pass. Tecklenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Garhammer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal onderschept slim de pass. Gal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 15%, FC Sukram 67 85%.
Torpedo_Abi - FC Sukram 67 12:0