Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gewinner fc Bolzplatzhelden
433 Tactiek mf
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten adequate
average Passen very good
good Verdedigen good


6e minuut.
Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke geeft een lange en hoge pass. Mittag kopt de bal weg. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre haalt uit met een fantastische trap. Radžius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Carre is nu in balbezit. Rotermund rent richting de bal. Dutschke verovert de bal door een tackle van achteren. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lizana geeft een lange en hoge pass. Leckebusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Leckebusch geeft een hoge lob. Carre krijgt zijn hoofd ertegen. Radžius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:1

20e minuut.
Marsen rent richting de bal. Marsen met een sublieme pass. Ben Zakai is nu in balbezit. Carre verovert de bal door een tackle van achteren. Carre draait met de bal, schiet en ... Radžius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Adendorff kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carre de bal onder controle te krijgen. Warzych probeert naar een medespeler te passen. Carre geeft een lange en hoge pass. Mittag krijgt zijn hoofd ertegen. Radžius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ben Zakai geeft een lange en hoge pass. Lonien is nu in balbezit. Hämpke verovert de bal door een tackle van achteren. Hämpke geeft een lange en hoge pass. Mittag krijgt zijn hoofd ertegen. Radžius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rotermund probeert naar een medespeler te passen. Leckebusch probeert naar een medespeler te passen. Carre rent richting de bal. Carre draait met de bal, schiet en ... Radžius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:2

28e minuut.
Schnöring bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnöring passt de bal met de wreef. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Göçmez rent richting de bal. Göçmez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Bordas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leckebusch met een sublieme pass. Carre rent richting de bal. Carre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rotermund geeft de bal voor. Hämpke kopt de bal weg. Dutschke met een sublieme pass. Klungelig pakt Carre de bal. Carre schiet op doel. Radžius bokst de bal weg.

43e minuut.
Radžius met een sublieme pass. Narbe kopt de bal weg. Daar is Ben Zakai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carre is nu in balbezit. Carre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewinner fc 72%, Bolzplatzhelden 28%.
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:2

47e minuut.
Carre passt de bal in één keer door. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizana begaat een overtreding. Lizana krijgt een gele kaart. Mittag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leckebusch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mittag geeft een hoge lob. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel. Radžius bokst de bal weg.

50e minuut.
Narbe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dutschke de bal. Carre met een sublieme pass. Mittag is nu in balbezit. Mittag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai onderschept slim de pass. Ben Zakai geeft een lange en hoge pass. Öffinger geeft de bal voor. Carre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:3

57e minuut.
Kische geeft een lange en hoge pass. Mittag is nu in balbezit. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mittag probeert de bal aan de voet te houden. Mittag schiet op doel. Ben Zakai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:4

61e minuut.
Lonien is nu in balbezit. Leckebusch verovert de bal door een tackle van achteren. Leckebusch passt de bal in één keer door. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Öffinger onderschept slim de pass. Öffinger geeft de bal voor. Mittag kopt de bal weg. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dutschke kopt de bal weg. Leckebusch is nu in balbezit. Leckebusch geeft een hoge lob. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marsen speelt de bal door. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund maakt een afschuwelijke overtreding. Rotermund krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Schnöring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutschke onderschept slim de pass. Dutschke met een sublieme pass. Mittag rent richting de bal. Mittag schiet op doel. Radžius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lizana geeft een hoge lob. Daar is Marsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ... Radžius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Schnöring geeft de bal voor. Hämpke heeft problemen om de bal te vangen. Hämpke geeft een hoge lob. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marsen kopt de bal weg. Daar is Mittag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag probeert naar een medespeler te passen. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:5

88e minuut.
Mittag rent richting de bal. Mittag geeft een hoge lob. Carre rent richting de bal. Carre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewinner fc 78%, Bolzplatzhelden 22%.
Gewinner fc - Bolzplatzhelden 0:6