Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: KFL 09 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10868
KFL 09 FC Hollywood
3133-O Tactiek 4-3-3
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 57.9
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak is nu in balbezit. Met opzet legt Ilmer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ilmer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ilmer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Dvorak is nu in balbezit. Messaoud rent richting de bal. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel. Messaoud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 1:0

8e minuut.
Messaoud heeft problemen om de bal te vangen. Messaoud passt de bal in één keer door. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ohlheiser met een snelle inworp. Hoàng Tân rent richting de bal. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 2:0

15e minuut.
Güloğlu geeft de bal voor. Messaoud kopt de bal weg. Daar is Dvorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 3:0

18e minuut.
Mymoon is nu in balbezit. Hoàng Tân onderschept slim de pass. Messaoud met een sublieme pass. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 4:0

20e minuut.
Ohlheiser is nu in balbezit. Ohlheiser passt de bal met de wreef. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel. Oberhauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 5:0

22e minuut.
Mymoon met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng passt de bal met de wreef. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Idino probeert de bal met de borst te controleren. Anh Hoàng onderschept slim de pass. Anh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 6:0

40e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak rent richting de bal. Messaoud rent richting de bal. Messaoud draait met de bal, schiet en ... Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 37%, FC Hollywood 63%.
KFL 09 - FC Hollywood 6:0

46e minuut.
Beldeanu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Dvorak heeft problemen om de bal te vangen. Dvorak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mymoon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barroso komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ohlheiser speelt de bal door. Dvorak heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Buitenspel voor Dvorak. Goede buitenspelval van de verdediging. Oberhauser neemt vlug de vrije trap. Valehzadə kopt de bal weg. Pindt is nu in balbezit. Pindt haalt uit met een fantastische trap. Stewart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hoàng Tân speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu met een sublieme pass. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Oberhauser bokst de bal weg.

56e minuut.
Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tân speelt de bal door. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu geeft een hoge lob. Messaoud maakt een snoekduik en kopt de bal. Oberhauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dvorak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beldeanu neemt de hoekschop. Daar is Dvorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Oberhauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Hoàng Tân passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Messaoud rent richting de bal. Hoàng Tân is nu in balbezit. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 7:0

64e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Dvorak met een sublieme pass. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert de bal aan de voet te houden. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng passt de bal met de wreef. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Oberhauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 8:0

71e minuut.
Güloğlu passt de bal met de wreef. Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Güloğlu probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dvorak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beldeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Anh Hoàng onderschept slim de pass. Anh Hoàng geeft een hoge lob. Dvorak heeft problemen om de bal te vangen. Messaoud rent richting de bal. Messaoud schiet op doel. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beldeanu neemt de hoekschop. Dvorak rent richting de bal. Dvorak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hoàng Tân speelt de bal door. Dvorak speelt de bal door. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Hollywood 9:0

90e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal met de wreef. Dvorak rent richting de bal. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 31%, FC Hollywood 69%.
KFL 09 - FC Hollywood 9:0