Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila-Weiße Gebirgsgeister Motor Cunewalde
4-2-2-2 versuch Tactiek m2
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Ioanid passt de bal in één keer door. Öhme rent richting de bal. Manzato rent richting de bal. Manzato haalt uit met een fantastische trap. Coremans bokst de bal weg.

4e minuut.
Malec passt de bal met de wreef. Ioanid met een sublieme pass. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato haalt uit met een fantastische trap. Coremans probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Coimbra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesinger passt de bal met de wreef. Ioanid geeft de bal voor. Manzato maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sultan passt de bal in één keer door. Öhme is nu in balbezit. Öhme passt de bal met de wreef. Manzato is nu in balbezit. Manzato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coimbra rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manzato passt de bal in één keer door. Ioanid met een sublieme pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel. Coremans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 1:0

26e minuut.
Coremans met een harde bal richting middenveld. Ioanid kopt de bal weg. Kaszczyszyn is nu in balbezit. Manzato verovert de bal door een tackle van achteren. Manzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Coremans met een harde bal richting middenveld. Éger rent richting de bal. Kafarski onderschept slim de pass. Kafarski speelt de bal door. Coimbra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Coremans trapt de bal weg van het doel. Sultan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gackenheimer speelt de bal door. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ... Pitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gackenheimer met de inworp. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ... Pitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 1:1

30e minuut.
Kaszczyszyn geeft de bal voor. Inworp. Kafarski met een snelle inworp. Ioanid rent richting de bal. Ioanid geeft een hoge lob. Coremans bokst de bal weg. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 2:1

31e minuut.
Bagel is nu in balbezit. Bagel geeft een hoge lob. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Pitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 2:2

37e minuut.
Ioanid kopt de bal weg. Öhme met een sublieme pass. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Ioanid geeft de bal voor. Manzato kopt de bal weg. Öhme rent richting de bal. Öhme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Coimbra met een sublieme pass. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme passt de bal met de wreef. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Coimbra rent richting de bal. Coimbra passt de bal met de wreef. Prats is nu in balbezit. Öhme verovert de bal door een tackle van achteren. Öhme draait met de bal, schiet en ... Coremans bokst de bal weg. Daar is Manzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 26%, Motor Cunewalde 74%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 3:2

50e minuut.
Nizhegorodov geeft de bal voor. Inworp. Gackenheimer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nizhegorodov geeft een hoge lob. Manzato met een sublieme pass. Öhme rent richting de bal. Öhme schiet op doel. Coremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kiesinger geeft een lange en hoge pass. Trường is nu in balbezit. Sultan rent richting de bal. Trường onderschept slim de pass. Trường draait met de bal, schiet en ... Pitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kaszczyszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioanid rent richting de bal. Met opzet legt Kaszczyszyn zijn tegenspeler op de grond. Kaszczyszyn krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Manzato is nu in balbezit. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Prats verovert de bal door een tackle van achteren. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec passt de bal met de wreef. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Coimbra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaszczyszyn de bal. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato draait met de bal, schiet en ... Coremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 26%, Motor Cunewalde 74%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 4:2