Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: GDC Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29751
Green Devils Chemie Braun-Weiß Altona
4-3-3 Tactiek 4-3-3++
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier passt de bal zonder na te denken. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei rent richting de bal. Cocei draait met de bal, schiet en ... Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cocei geeft een hoge lob. Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Bergier met een sublieme pass. Mauduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauduit geeft een hoge lob. Salamoni krijgt zijn hoofd ertegen. Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roter is nu in balbezit. Roter geeft een lange en hoge pass. Mauduit kopt de bal weg. Palma Travassos rent richting de bal. Palma Travassos geeft een lange en hoge pass. Bueno bokst de bal weg.

16e minuut.
Kopa-Ostrowski kan de bal niet met de borst controleren. Jarek rent richting de bal. Salamoni maakt een afschuwelijke overtreding. Salamoni krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cocei rent richting de bal. Rosiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cocei. Cocei krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal in één keer door. Daar is Karaçay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaçay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Takvonyan de bal onder controle te krijgen. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galego is nu in balbezit. Galego haalt uit met een fantastische trap. Preuß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - Braun-Weiß Altona 1:0

34e minuut.
Mauduit met een sublieme pass. Palma Travassos is nu in balbezit. Palma Travassos geeft een lange en hoge pass. Salamoni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Devils Chemie - Braun-Weiß Altona 1:1

43e minuut.
Karaçay rent richting de bal. Karaçay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Iwanek de bal onder controle te krijgen. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Salach speelt de bal door. Karaçay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergier. Bergier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 49%, Braun-Weiß Altona 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Devils Chemie - Braun-Weiß Altona 1:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bueno trapt de bal weg. Salach kopt de bal weg. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ... Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Karaçay rent richting de bal. Iwanek verovert de bal door een tackle van achteren. Galego rent richting de bal. Karaçay rent richting de bal. Karaçay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bergier passt de bal zonder na te denken. Pleşu heeft problemen om de bal te vangen. Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay haalt uit met een fantastische trap. Preuß maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - Braun-Weiß Altona 2:1

85e minuut.
Salach speelt de bal door. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bergier zijn tegenspeler op de grond. Bergier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Klungelig pakt Catinca de bal. Cocei is nu in balbezit. Met opzet legt Jarek zijn tegenspeler op de grond. Jarek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 44%, Braun-Weiß Altona 56%.
Green Devils Chemie - Braun-Weiß Altona 2:1