Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.P. Polanki FC Ciappalina
Normal Tactiek prima
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rosswinkel is nu in balbezit. Trebaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Trebaldi geeft een lange en hoge pass. Varischetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeromin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Hässler trapt de bal weg. Silva kopt de bal weg. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Flaminio probeert naar een medespeler te passen. Ciucean speelt de bal door. Trebaldi is nu in balbezit. Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Varischetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:1

6e minuut.
Druck bereikt de bal nog maar net als eerste. Druck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hässler de bal. Varischetti verovert de bal door een tackle van achteren. Varischetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wormsbecher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varischetti rent richting de bal. Scherbanowitz begaat een overtreding. Scherbanowitz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi speelt de bal door. Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Trebaldi de bal. Jeromin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rosswinkel is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Rosswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosswinkel speelt de bal door. Burgos geeft de bal voor. Trebaldi heeft problemen om de bal te vangen. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Jeromin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:2

23e minuut.
Trebaldi kopt de bal weg. Hamboyan heeft problemen om de bal te vangen. Varischetti rent richting de bal. Varischetti draait met de bal, schiet en ... Jeromin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:3

29e minuut.
Golding geeft een hoge lob. Varischetti is nu in balbezit. Oelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Varischetti onderschept slim de pass. Varischetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rosswinkel heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean rent richting de bal. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Jeromin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:4

33e minuut.
Klungelig pakt Hässler de bal. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal in één keer door. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jeromin trapt de bal weg. Silva kopt de bal weg. Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Varischetti draait met de bal, schiet en ... Jeromin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:5

35e minuut.
Druck probeert naar een medespeler te passen. Wormsbecher heeft problemen om de bal te vangen. Hamboyan is nu in balbezit. Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Varischetti schiet op doel. Jeromin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:6

38e minuut.
Ciucean passt de bal met de wreef. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varischetti de bal. Varischetti draait met de bal, schiet en ... Jeromin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:7

41e minuut.
Hässler speelt de bal door. Rosswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi met een sublieme pass. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. Polanki 81%, FC Ciappalina 19%.
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:7

52e minuut.
Trebaldi passt de bal in één keer door. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan speelt de bal door. Jeromin bokst de bal weg. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:8

62e minuut.
Burgos met een sublieme pass. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio geeft een hoge lob. Varischetti heeft problemen om de bal te vangen. Varischetti haalt uit met een fantastische trap. Jeromin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hässler de bal. Varischetti rent richting de bal. Varischetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:9

66e minuut.
Varischetti heeft problemen om de bal te vangen. Trebaldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamboyan de bal. Hamboyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:10

68e minuut.
Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Flaminio speelt de bal door. Ciucean speelt de bal door. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Jeromin met een harde bal richting middenveld. Adorf kopt de bal weg. Hamboyan heeft problemen om de bal te vangen. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:11

71e minuut.
Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosswinkel rent richting de bal. Varischetti begaat een overtreding. Varischetti krijgt een gele kaart. Rosswinkel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scherbanowitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgos met een snelle inworp. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Flaminio probeert de bal met de borst te controleren. Flaminio geeft een lange en hoge pass. Trebaldi kopt de bal weg. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Jeromin bokst de bal weg. Daar is Scherbanowitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Flaminio is nu in balbezit. Flaminio met een sublieme pass. Varischetti rent richting de bal. Varischetti schiet op doel. Jeromin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:12

78e minuut.
Daar is Druck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varischetti rent richting de bal. Varischetti draait met de bal, schiet en ... Jeromin bokst de bal weg.

81e minuut.
Burgos geeft een lange en hoge pass. Rosswinkel heeft problemen om de bal te vangen. Trebaldi speelt de bal door. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Oelmann met een snelle inworp. Rosswinkel controleert de bal met de borst. Silva is nu in balbezit. Trebaldi met een sublieme pass. Varischetti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Golding kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti schiet op doel. Jeromin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:13

87e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Ciucean met een sublieme pass. Daar is Varischetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varischetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. Polanki 79%, FC Ciappalina 21%.
K.P. Polanki - FC Ciappalina 0:13