Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prinzessin Lillifee Fortuna Düsseldorf 1895.
Lina1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 36.6
formidable Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen average


7e minuut.
Mancilla kopt de bal weg. Demiańczuk rent richting de bal. Demiańczuk probeert naar een medespeler te passen. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Dürr speelt de bal door. Daar is Mancilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Autet Serrabasa met een sublieme pass. Staszczyk kopt de bal weg. Pankrath kan de bal niet met de borst controleren. Ţărus rent richting de bal. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. Dürr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 0:1

14e minuut.
Graffite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Rarok passt de bal in één keer door. Maffei heeft problemen om de bal te vangen. Mancilla geeft een lange en hoge pass. Crociani is nu in balbezit. Crociani geeft een hoge lob. Dürr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal met de wreef. Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hornauer met de inworp. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite passt de bal in één keer door. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mancilla passt de bal met de wreef. Ittig bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Oettershagen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 0:2

31e minuut.
Oettershagen met een sublieme pass. Hornauer rent richting de bal. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Pankrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei passt de bal met de wreef. Mancilla heeft problemen om de bal te vangen. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 1:2

36e minuut.
Mancilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mancilla passt de bal in één keer door. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Dürr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 68%, Fortuna Düsseldorf 1895. 32%.
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 1:2

46e minuut.
Ennert rent richting de bal. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitscherling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rarok rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Crociani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţărus is nu in balbezit. Oettershagen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţărus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţărus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dürr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ţărus probeert de bal met de borst te controleren. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer passt de bal met de wreef. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Rarok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ţărus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Döck komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Schüle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüle passt de bal in één keer door. Rarok is nu in balbezit. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 2:2

55e minuut.
Mitscherling rent richting de bal. Mitscherling geeft een hoge lob. Maffei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rarok rent richting de bal. Rarok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rarok is nu in balbezit. Cutie verovert de bal door een tackle van achteren. Demiańczuk onderschept slim de pass. Rarok rent richting de bal. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mancilla met een sublieme pass. Daar is Staszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döck rent richting de bal. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 2:3

64e minuut.
Dauengauer probeert naar een medespeler te passen. Rarok rent richting de bal. Schüle rent richting de bal. Rarok onderschept slim de pass. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Schüle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maffei speelt de bal door. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Maffei geeft een hoge lob. Cerny kopt de bal weg. Döck is nu in balbezit. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ittig is nu in balbezit. Ittig geeft een lange en hoge pass. Ennert controleert de bal met de borst. Mitscherling is nu in balbezit. Mitscherling geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graffite. Graffite krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mancilla onderschept slim de pass. Mancilla speelt de bal door. Döck met een sublieme pass. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer probeert naar een medespeler te passen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 3:3

83e minuut.
Demiańczuk is nu in balbezit. Staszczyk rent richting de bal. Demiańczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Staszczyk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Staszczyk kan niet meer verder spelen. Dastan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Graffite geeft de bal voor. Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Rarok is nu in balbezit. Rarok draait met de bal, schiet en ... Śmigło probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitscherling zal de hoekschop nemen. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 47%, Fortuna Düsseldorf 1895. 53%.
Prinzessin Lillifee - Fortuna Düsseldorf 1895. 4:3