Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde FC Hollywood
m2 Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Valehzadə de bal. Valehzadə passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piller de bal. Pindt is nu in balbezit. Pindt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:1

6e minuut.
Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə met een sublieme pass. Piller heeft problemen om de bal te vangen. Piller schiet op doel. Coremans bokst de bal weg.

16e minuut.
Spescha kopt de bal weg. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal in één keer door. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Jaszczowski speelt de bal door. Noske rent richting de bal. Noske passt de bal in één keer door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Carambol is nu in balbezit. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Pindt is nu in balbezit. Pindt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Spescha rent richting de bal. Spescha passt de bal met de wreef. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:2

39e minuut.
Carambol met de inworp. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə passt de bal zonder na te denken. Pindt rent richting de bal. Pindt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Spescha passt de bal zonder na te denken. Daar is Piller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piller passt de bal in één keer door. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 64%, FC Hollywood 36%.
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:2

48e minuut.
Jaszczowski probeert de bal met de borst te controleren. Spescha is nu in balbezit. Spescha passt de bal in één keer door. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Idino kopt de bal weg. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal in één keer door. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt draait met de bal, schiet en ... Coremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gackenheimer met een sublieme pass. Abd-al-Ati geeft een hoge lob. Pindt is nu in balbezit. Pindt schiet op doel. Coremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:3

57e minuut.
Spescha rent richting de bal. Spescha passt de bal met de wreef. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt is nu in balbezit. Pindt schiet op doel. Coremans bokst de bal weg.

62e minuut.
Boëtius geeft de bal voor. Prats kopt de bal weg. Spescha probeert de bal aan de voet te houden. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Carambol met een sublieme pass. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə passt de bal met de wreef. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:4

69e minuut.
Chang rent richting de bal. Chang passt de bal met de wreef. Jaszczowski heeft problemen om de bal te vangen. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Carambol kopt de bal weg. Klungelig pakt Prats de bal. Valehzadə is nu in balbezit. Pindt is nu in balbezit. Pindt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Prats is nu in balbezit. Prats passt de bal zonder na te denken. Boëtius heeft problemen om de bal te vangen. Boëtius geeft een lange en hoge pass. Pindt springt en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Éger passt de bal in één keer door. Kozajda is nu in balbezit. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə geeft de bal voor. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap. Coremans bokst de bal weg.

88e minuut.
Trường rent richting de bal. Abd-al-Ati verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Ati probeert naar een medespeler te passen. Boëtius geeft een lange en hoge pass. Pindt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 62%, FC Hollywood 38%.
Motor Cunewalde - FC Hollywood 0:4