Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stolperfuß 2010 Braun-Weiß Altona
433 Tactiek 4-3-3++
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 50
outstanding Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


18e minuut.
Guimarães zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın onderschept slim de pass. Atkın geeft een hoge lob. Trgo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carleti probeert naar een medespeler te passen. Atkın is nu in balbezit. Atkın passt de bal in één keer door. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Toczyski probeert naar een medespeler te passen. Gardner is nu in balbezit. Gardner passt de bal in één keer door. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel. Preuß bokst de bal weg.

36e minuut.
Langenecker is nu in balbezit. Toczyski verovert de bal door een tackle van achteren. Toczyski passt de bal zonder na te denken. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Preuß met een harde bal richting middenveld. Gardner kopt de bal weg. Daar is Atkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atkın draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Trgo rent richting de bal. Met opzet legt Iwanek zijn tegenspeler op de grond. Trgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trgo komt bij de bal en schiet. Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolperfuß 2010 38%, Braun-Weiß Altona 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stolperfuß 2010 - Braun-Weiß Altona 0:0

47e minuut.
Klváč geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rózgiewicz de bal. Atkın rent richting de bal. Atkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stolperfuß 2010 - Braun-Weiß Altona 1:0

48e minuut.
Klváč speelt de bal door. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu met een sublieme pass. Langenecker rent richting de bal. Langenecker haalt uit met een fantastische trap. Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mauduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauduit speelt de bal door. Daar is Palma Travassos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenecker draait met de bal, schiet en ... Justice bokst de bal weg. Palma Travassos is nu in balbezit. Palma Travassos haalt uit met een fantastische trap. Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Justice trapt de bal weg van het doel. Klváč kopt de bal weg. Iwanek heeft problemen om de bal te vangen. Trgo is nu in balbezit. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Preuß bokst de bal weg.

64e minuut.
Fontecha kopt de bal weg. Carleti probeert naar een medespeler te passen. Pleşu heeft problemen om de bal te vangen. Guimarães geeft een hoge lob. Trgo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Guimarães is nu in balbezit. Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşu speelt de bal door. Langenecker rent richting de bal. Langenecker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Preuß met een sublieme pass. Cocei is nu in balbezit. Langenecker is nu in balbezit. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stolperfuß 2010 - Braun-Weiß Altona 1:1

86e minuut.
Guimarães met de inworp. Atkın is nu in balbezit. Atkın passt de bal in één keer door. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preuß speelt de bal door. Guimarães kopt de bal weg. Trgo heeft problemen om de bal te vangen. Trgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cocei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langenecker de bal. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Klváč rent richting de bal. Klváč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolperfuß 2010 39%, Braun-Weiß Altona 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stolperfuß 2010 - Braun-Weiß Altona 1:1