Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: KFL 09 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24912
KFL 09 Motor Cunewalde
3133 Tactiek A22N
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.7 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal in één keer door. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson geeft de bal voor. Felizardo krijgt zijn hoofd ertegen. Stewart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron rent richting de bal. Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Trường draait met de bal, schiet en ... Stewart probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Memiş verovert de bal door een tackle van achteren. Memiş geeft de bal voor. Idoraş geeft de bal voor. Trường springt en kopt de bal. Stewart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Motor Cunewalde 0:1

28e minuut.
Dvorak passt de bal met de wreef. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan passt de bal in één keer door. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Galgóczy geeft de bal voor. Ohlheiser is nu in balbezit. Ohlheiser passt de bal zonder na te denken. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Abrahamyan speelt de bal door. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud draait met de bal, schiet en ... Coremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KFL 09 - Motor Cunewalde 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 33%, Motor Cunewalde 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KFL 09 - Motor Cunewalde 1:1

60e minuut.
Inworp. Nhật Hùng komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Piwo rent richting de bal. Piwo speelt de bal door. Ormsson is nu in balbezit. Trường is nu in balbezit. Trường haalt uit met een fantastische trap. Stewart bokst de bal weg. Stewart speelt de bal door. Ohlheiser kopt de bal weg. Hoàng Tân rent richting de bal. Hoàng Tân haalt uit met een fantastische trap. Coremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nhật Hùng passt de bal met de wreef. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang is nu in balbezit. Messaoud onderschept slim de pass. Messaoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ormsson passt de bal in één keer door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser begaat een overtreding. Nasser krijgt een gele kaart. Trường raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trường neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Hoàng Tân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Tân speelt de bal door. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Memiş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Messaoud rent richting de bal. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoraş krijgt een gele kaart. Messaoud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoàng Tân wilt de vrije trap nemen. Coremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 43%, Motor Cunewalde 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KFL 09 - Motor Cunewalde 1:1