Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: Die Adler Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31825
FC Hollywood Lila-Weiße Gebirgsgeister
4-3-3 Tactiek 4-2-2-2 versuch
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme passt de bal in één keer door. Quang Hùng rent richting de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hampejs geeft een lange en hoge pass. Ilmer probeert de bal met de borst te controleren. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme schiet op doel. Oberhauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:1

17e minuut.
Peito de Aço met een snelle inworp. Boëtius speelt de bal door. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ... Pitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 1:1

21e minuut.
Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius geeft een hoge lob. Pindt rent richting de bal. Pindt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boëtius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spescha probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ioanid met een sublieme pass. Quang Hùng is nu in balbezit. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng onderschept slim de pass. Quang Hùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peito de Aço kopt de bal weg. Boëtius speelt de bal door. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft de bal voor. Pindt springt en kopt de bal. Pitu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 44%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 56%.
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:1

68e minuut.
Fletta rent richting de bal. Malec speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Öhme verovert de bal door een tackle van achteren. Öhme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kafarski speelt de bal door. Ioanid rent richting de bal. Ioanid met een sublieme pass. Quang Hùng is nu in balbezit. Quang Hùng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Malec speelt de bal door. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra geeft een hoge lob. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilmer onderschept slim de pass. Ilmer geeft de bal voor. Malec probeert de bal met de borst te controleren. Boëtius geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barroso geeft de bal voor. Klungelig pakt Fletta de bal. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 3:1

86e minuut.
Fletta geeft een hoge lob. Öhme kopt de bal weg. Quang Hùng is nu in balbezit. Quang Hùng draait met de bal, schiet en ... Oberhauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 3:2

87e minuut.
Abd-al-Ati geeft een lange en hoge pass. Malec is nu in balbezit. Malec passt de bal met de wreef. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel. Oberhauser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 61%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 39%.
FC Hollywood - Lila-Weiße Gebirgsgeister 3:2