Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciappalina Fortuna Düsseldorf 1895.
prima Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Inworp. Crociani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancilla speelt de bal door. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Schüle kopt de bal weg. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal met de wreef. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk schiet op doel. Bucchero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hamboyan kopt de bal weg. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei passt de bal met de wreef. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal in één keer door. Crociani met een sublieme pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cutie geeft een hoge lob. Staszczyk is nu in balbezit. Trisano onderschept slim de pass. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 0:1

24e minuut.
Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Daar is Flaminio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus rent richting de bal. Ţărus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maffei geeft een hoge lob. Trisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Staszczyk schiet op doel. Bucchero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 0:2

32e minuut.
Delva probeert naar een medespeler te passen. Trebaldi speelt de bal door. Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal in één keer door. Mancilla met een sublieme pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel. Bucchero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Trisano is nu in balbezit. Staszczyk begaat een overtreding. Trisano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trisano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Śmigło de bal. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Flaminio geeft de bal voor. Klungelig pakt Ennert de bal. Trebaldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamboyan de bal. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 54%, Fortuna Düsseldorf 1895. 46%.
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 0:2

47e minuut.
Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Maffei is nu in balbezit. Maffei probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Bucchero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Flaminio probeert naar een medespeler te passen. Trebaldi met een sublieme pass. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel. Autet Serrabasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 1:2

58e minuut.
Śmigło controleert de bal met de borst. Mogollón rent richting de bal. Mogollón passt de bal met de wreef. Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 2:2

63e minuut.
Schüle passt de bal in één keer door. Staszczyk is nu in balbezit. Trenchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trenchev krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Trenchev met de inworp. Flaminio rent richting de bal. Flaminio geeft een hoge lob. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Flaminio is nu in balbezit. Flaminio geeft een hoge lob. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding geeft een hoge lob. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Autet Serrabasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 3:2

70e minuut.
Schüle is nu in balbezit. Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio geeft de bal voor. Mogollón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mancilla de bal. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Trenchev passt de bal in één keer door. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón passt de bal met de wreef. Trebaldi is nu in balbezit. Trebaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 31%, Fortuna Düsseldorf 1895. 69%.
FC Ciappalina - Fortuna Düsseldorf 1895. 3:2