Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: ASTRA-Stuben
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11917
Braun-Weiß Altona FC Hollywood
4-3-3++ Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
Ilmer passt de bal zonder na te denken. Mauduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauduit passt de bal met de wreef. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha met een sublieme pass. Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius geeft de bal voor. Pindt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valehzadə rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu passt de bal zonder na te denken. Salamoni is nu in balbezit. Salamoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Palma Travassos passt de bal zonder na te denken. Daar is Langenecker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Spescha zijn tegenspeler op de grond. Spescha krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Iwanek kopt de bal weg. Rózgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt haalt uit met een fantastische trap. Preuß bokst de bal weg.

39e minuut.
Bergier probeert naar een medespeler te passen. Idino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Langenecker zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Langenecker naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Pindt passt de bal zonder na te denken. Carambol rent richting de bal. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Preuß met een harde bal richting middenveld. Spescha kopt de bal weg. Klungelig pakt Takvonyan de bal. Pindt rent richting de bal. Pindt schiet op doel. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - FC Hollywood 0:1

45e minuut.
Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma Travassos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pindt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel. Preuß bokst de bal weg. Piller is nu in balbezit. Piller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - FC Hollywood 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 54%, FC Hollywood 46%.
Braun-Weiß Altona - FC Hollywood 0:2

48e minuut.
Abd-al-Ati passt de bal in één keer door. Mauduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius maakt een afschuwelijke overtreding. Boëtius krijgt een gele kaart. Mauduit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mauduit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Idino controleert de bal met de borst. Salamoni onderschept slim de pass. Salamoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Idino passt de bal in één keer door. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu passt de bal in één keer door. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni schiet op doel. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Boëtius geeft de bal voor. Piller kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Takvonyan de bal onder controle te krijgen. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Takvonyan geeft de bal voor. Palma Travassos kopt de bal weg. Salamoni rent richting de bal. Salamoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 57%, FC Hollywood 43%.
Braun-Weiß Altona - FC Hollywood 0:2