Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila-Weiße Gebirgsgeister K.P. Polanki
4-2-2-2 versuch Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 24.6
very good Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Öhme met een sublieme pass. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherbanowitz onderschept slim de pass. Öhme verovert de bal door een tackle van achteren. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Christiansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hässler heeft problemen om de bal te vangen. Öhme rent richting de bal. Hässler is nu in balbezit. Öhme onderschept slim de pass. Öhme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Christiansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ricart rent richting de bal. Ricart passt de bal zonder na te denken. Öhme rent richting de bal. Öhme schiet op doel. Christiansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 1:0

22e minuut.
Coimbra speelt de bal door. Scherbanowitz is nu in balbezit. Öhme onderschept slim de pass. Öhme draait met de bal, schiet en ... Christiansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 2:0

32e minuut.
Oelmann kopt de bal weg. Ursache probeert de bal aan de voet te houden. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel. Christiansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 3:0

36e minuut.
Coimbra onderschept slim de pass. Coimbra speelt de bal door. Klungelig pakt Öhme de bal. Öhme draait met de bal, schiet en ... Hässler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 24%, K.P. Polanki 76%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 3:0

51e minuut.
Rosswinkel rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 4:0

53e minuut.
Öhme rent richting de bal. Öhme geeft de bal voor. Hässler heeft problemen om de bal te vangen. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sultan met een snelle inworp. Ricart rent richting de bal. Ricart geeft de bal voor. Öhme heeft problemen om de bal te vangen. Öhme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sultan met een snelle inworp. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Ursache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sultan met de inworp. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Peito de Aço kopt de bal weg. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra met een sublieme pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Peito de Aço geeft een hoge lob. Ursache kopt de bal weg. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 5:0

78e minuut.
Hässler trapt de bal weg van het doel. Adorf kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hässler de bal onder controle te krijgen. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu geeft de bal voor. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 6:0

83e minuut.
Öhme verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache geeft een lange en hoge pass. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 19%, K.P. Polanki 81%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - K.P. Polanki 7:0