Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prinzessin Lillifee FC Stolperfuß 2010
Lina1 Tactiek 433
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
average Verdedigen average


1e minuut.
Demiańczuk passt de bal in één keer door. Daar is Oettershagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rehhagel rent richting de bal. Atkın is nu in balbezit. Atkın geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Guimarães speelt de bal door. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın passt de bal met de wreef. Trgo rent richting de bal. Trgo draait met de bal, schiet en ... Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gálik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trgo krijgt zijn hoofd ertegen. Trobok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:1

5e minuut.
Klváč is nu in balbezit. Trgo is nu in balbezit. Klváč is nu in balbezit. Klváč haalt uit met een fantastische trap. Trobok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:2

10e minuut.
Klváč onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gálik neemt de hoekschop. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Naujoks is nu in balbezit. Klváč onderschept slim de pass. Klváč passt de bal zonder na te denken. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Atkın onderschept slim de pass. Trgo is nu in balbezit. Trgo passt de bal in één keer door. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:3

14e minuut.
Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč haalt uit met een fantastische trap. Oettershagen kopt de bal weg. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın draait met de bal, schiet en ... Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Carleti met een sublieme pass. Trgo rent richting de bal. Trgo passt de bal zonder na te denken. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč haalt uit met een fantastische trap. Trobok bokst de bal weg. Atkın rent richting de bal. Atkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:4

23e minuut.
Gardner passt de bal zonder na te denken. Klváč is nu in balbezit. Klváč geeft een lange en hoge pass. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guimarães met de inworp. Atkın geeft een lange en hoge pass. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč schiet op doel. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ittig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oettershagen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Oettershagen geeft een hoge lob. Carleti kopt de bal weg. Guimarães geeft een lange en hoge pass. Trgo springt en kopt de bal. Trobok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:5

29e minuut.
Bretón speelt de bal door. Daar is Demiańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Carleti met een sublieme pass. Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Atkın is nu in balbezit. Atkın geeft de bal voor. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trgo rent richting de bal. Trgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:6

34e minuut.
Gardner speelt de bal door. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães geeft de bal voor. Trgo is nu in balbezit. Trgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Oettershagen de bal. Klváč rent richting de bal. Klváč schiet op doel. Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klváč is nu in balbezit. Klváč geeft een lange en hoge pass. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Trobok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 81%, FC Stolperfuß 2010 19%.
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:7

50e minuut.
Gálik speelt de bal door. Klváč is nu in balbezit. Klváč passt de bal met de wreef. Trgo rent richting de bal. Trgo draait met de bal, schiet en ... Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Atkın onderschept slim de pass. Atkın passt de bal met de wreef. Ittig is nu in balbezit. Trgo verovert de bal door een tackle van achteren. Trgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Guimarães rent richting de bal. Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carleti de bal. Carleti speelt de bal door. Gálik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Atkın is nu in balbezit. Atkın passt de bal met de wreef. Trgo rent richting de bal. Trgo draait met de bal, schiet en ... Trobok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:8

63e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettershagen is nu in balbezit. Atkın verovert de bal door een tackle van achteren. Atkın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Guimarães rent richting de bal. Guimarães geeft de bal voor. Atkın heeft problemen om de bal te vangen. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo draait met de bal, schiet en ... Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klváč geeft een lange en hoge pass. Trobok probeert naar een medespeler te passen. Gardner kopt de bal weg. Trgo rent richting de bal. Trgo draait met de bal, schiet en ... Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Oettershagen verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Guimarães met de inworp. Atkın is nu in balbezit. Atkın geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Atkın probeert de bal met de borst te controleren. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer passt de bal in één keer door. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:9

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Trobok niet meer kan verder spelen. Beckstein komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klváč onderschept slim de pass. Klváč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klváč is nu in balbezit. Klváč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Atkın de bal. Atkın passt de bal zonder na te denken. Klváč geeft een lange en hoge pass. Guimarães geeft de bal voor. Trgo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães geeft de bal voor. Trgo kopt de bal weg. Klváč is nu in balbezit. Klváč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toczyski speelt de bal door. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naujoks onderschept slim de pass. Klváč onderschept slim de pass. Klváč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 77%, FC Stolperfuß 2010 23%.
Prinzessin Lillifee - FC Stolperfuß 2010 0:9