Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: AKS
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23526
Burkartshain Einheit Pankow
352 Tactiek hn5-3-2BAY
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Zaman speelt de bal door. Šoupal is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šoupal met de inworp. Zaman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hodkovička kan de bal niet met de borst controleren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Einheit Pankow 1:0

27e minuut.
Chardalias met een sublieme pass. Zaman rent richting de bal. Jenniches legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Althof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornáček met de inworp. Dahlmann speelt de bal door. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann passt de bal in één keer door. Bottinneri rent richting de bal. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 43%, Einheit Pankow 57%.
Burkartshain - Einheit Pankow 1:0

51e minuut.
Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann passt de bal met de wreef. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Belitardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burkartshain - Einheit Pankow 1:1

56e minuut.
Baues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Einheit Pankow 2:1

59e minuut.
Hornáček passt de bal in één keer door. Daar is Baues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Einheit Pankow 3:1

61e minuut.
Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann passt de bal met de wreef. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Einheit Pankow 3:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jancker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlmann speelt de bal door. Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jenniches verovert de bal door een tackle van achteren. Joder is nu in balbezit. Joder passt de bal in één keer door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias probeert naar een medespeler te passen. Bottinneri verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Langendorf de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De Witte speelt de bal door. Šoupal rent richting de bal. Šoupal probeert naar een medespeler te passen. Kisiov rent richting de bal. Kisiov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 60%, Einheit Pankow 40%.
Burkartshain - Einheit Pankow 3:2