Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einheit Pankow Burkartshain
hn5-3-2BAY Tactiek 352
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 39.1
outstanding Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Joder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jancker speelt de bal door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Seeler de bal. Hornáček geeft een hoge lob. Brandmeier kopt de bal weg. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jancker rent richting de bal. Jancker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 2:0

12e minuut.
Joder speelt de bal door. Jancker is nu in balbezit. Jancker passt de bal met de wreef. Langendorf rent richting de bal. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 3:0

14e minuut.
Joder probeert naar een medespeler te passen. Jancker rent richting de bal. Jancker passt de bal zonder na te denken. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 4:0

17e minuut.
Jancker rent richting de bal. Loch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jancker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langendorf zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 5:0

29e minuut.
Joder geeft een hoge lob. Belitardo met een sublieme pass. Hornáček met een sublieme pass. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Šoupal onderschept slim de pass. Wypij is nu in balbezit. Wypij passt de bal met de wreef. Suszek rent richting de bal. Suszek haalt uit met een fantastische trap. Althof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Brandmeier passt de bal met de wreef. Jancker speelt de bal door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 6:0

39e minuut.
Jancker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nizzetto de bal. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 7:0

43e minuut.
Hornáček is nu in balbezit. Hornáček passt de bal in één keer door. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier passt de bal zonder na te denken. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 38%, Burkartshain 62%.
Einheit Pankow - Burkartshain 7:0

51e minuut.
Jancker verovert de bal door een tackle van achteren. Jancker passt de bal in één keer door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Belitardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brandmeier de bal. Brandmeier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langendorf de bal. Langendorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Joder speelt de bal door. Jancker is nu in balbezit. Jancker passt de bal zonder na te denken. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf passt de bal in één keer door. Loch is nu in balbezit. Jancker onderschept slim de pass. Jancker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Langendorf is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brandmeier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langendorf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 8:0

64e minuut.
Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šoupal de bal onder controle te krijgen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Nizzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joder is nu in balbezit. Joder haalt uit met een fantastische trap. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 9:0

72e minuut.
Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft de bal voor. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Joder passt de bal met de wreef. Jancker rent richting de bal. Jancker met een sublieme pass. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Šoupal geeft de bal voor. Inworp. Hornáček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nizzetto de bal. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jancker rent richting de bal. Jancker schiet op doel. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Burkartshain 10:0

79e minuut.
Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine geeft een hoge lob. Brandmeier kopt de bal weg. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 33%, Burkartshain 67%.
Einheit Pankow - Burkartshain 10:0