Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß Zaubersturm
4-4-2-W Tactiek 5*3*2*Mod
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 67.1
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen good


2e minuut.
Sassanguie kopt de bal weg. Szojda speelt de bal door. Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici geeft een lange en hoge pass. Maizena springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Klupsch is nu in balbezit. Klupsch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pagno de bal. Pagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Zaubersturm 0:1

7e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. Maizena kopt de bal weg. Pagno rent richting de bal. Pagno haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici speelt de bal door. Klupsch rent richting de bal. Klupsch geeft een hoge lob. Maizena springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sassanguie geeft de bal voor. Petraković kopt de bal weg. Klungelig pakt Maizena de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cornilescu met een sublieme pass. Neubarth is nu in balbezit. Neubarth passt de bal in één keer door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein met een sublieme pass. Daar is Pagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Zaubersturm 0:2

37e minuut.
Sassanguie onderschept slim de pass. Sassanguie probeert naar een medespeler te passen. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu geeft een hoge lob. Pagno springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petraković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petraković met een snel genomen vrije trap. Łangowski is nu in balbezit. Neubarth maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Neubarth moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Neubarth schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Łangowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petraković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Wysopal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 71%, Zaubersturm 29%.
Lebenslang Grün-Weiß - Zaubersturm 0:2

52e minuut.
Granica passt de bal met de wreef. Cornilescu met een sublieme pass. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Pagno rent richting de bal. Pagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Zaubersturm 0:3

61e minuut.
Walseth probeert naar een medespeler te passen. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Pagno heeft problemen om de bal te vangen. Pagno schiet op doel. Cizmă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno verovert de bal door een tackle van achteren. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno verovert de bal door een tackle van achteren. Pagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Petraković is nu in balbezit. Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornilescu speelt de bal door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 72%, Zaubersturm 28%.
Lebenslang Grün-Weiß - Zaubersturm 0:3