Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid GERMANY KSC 2
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Steinmeier met de inworp. da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Guia geeft een hoge lob. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm schiet op doel. Ascherl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau geeft een hoge lob. da Guia kopt de bal weg. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Kürzinger is nu in balbezit. Gurvičius onderschept slim de pass. Gurvičius passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski passt de bal in één keer door. da Guia is nu in balbezit. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - KSC 2 1:0

42e minuut.
Steinmeier passt de bal zonder na te denken. da Guia rent richting de bal. da Guia passt de bal met de wreef. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid GERMANY 40%, KSC 2 60%.
Real Madrid GERMANY - KSC 2 1:0

47e minuut.
Daar is Camal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camal passt de bal in één keer door. Pfeifer heeft problemen om de bal te vangen. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal geeft een lange en hoge pass. Pfeifer probeert de bal met de borst te controleren. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ascherl trapt de bal weg. Camal kopt de bal weg. Klungelig pakt Weckmüller de bal. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Meier kopt de bal weg. da Guia probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ... Ascherl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - KSC 2 2:0

73e minuut.
Camal passt de bal in één keer door. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski passt de bal met de wreef. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Camal passt de bal zonder na te denken. Gurvičius is nu in balbezit. Feichtinger maakt een afschuwelijke overtreding. Feichtinger krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Weckmüller probeert de bal met de borst te controleren. Camal is nu in balbezit. Camal passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid GERMANY 44%, KSC 2 56%.
Real Madrid GERMANY - KSC 2 2:0