Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Dunkle Höhle
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7179
Die Vampire Tricolor Legion
5212 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Sypiański passt de bal met de wreef. Daar is Carino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carino passt de bal in één keer door. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański schiet op doel. Fernández García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kolašinac geeft een hoge lob. Milne kopt de bal weg. Piccinino rent richting de bal. Piccinino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - Tricolor Legion 1:0

10e minuut.
Dznelashvili passt de bal met de wreef. Carino is nu in balbezit. Carino passt de bal met de wreef. Hahl rent richting de bal. Hahl haalt uit met een fantastische trap. Fernández García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Meunier geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gromada de bal onder controle te krijgen. Abd El Hameed is nu in balbezit. Piccinino onderschept slim de pass. Piccinino draait met de bal, schiet en ... Berłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Carino is nu in balbezit. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov passt de bal met de wreef. Hahl is nu in balbezit. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 61%, Tricolor Legion 39%.
Die Vampire - Tricolor Legion 1:0

46e minuut.
Millan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Baten met een sublieme pass. Gromada rent richting de bal. Gromada geeft de bal voor. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucchero komt het veld opgelopen. Defraeye met een snelle inworp. Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dznelashvili rent richting de bal. Dznelashvili geeft de bal voor. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański draait met de bal, schiet en ... Millan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Vampire - Tricolor Legion 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Defraeye de bal. Baten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hahl. Hahl krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal in één keer door. Kolašinac heeft problemen om de bal te vangen. Evangelisti onderschept slim de pass. Evangelisti draait met de bal, schiet en ... Millan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanko komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Anevlavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sypiański krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Abd El Hameed passt de bal zonder na te denken. Anevlavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anevlavis geeft de bal voor. Sypiański heeft problemen om de bal te vangen. Sypiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański schiet op doel. Millan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - Tricolor Legion 1:2

79e minuut.
Gromada is nu in balbezit. Gromada met een sublieme pass. Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti geeft de bal voor. Sypiański maakt een snoekduik en kopt de bal. Millan bokst de bal weg. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - Tricolor Legion 1:3

81e minuut.
Tanko rent richting de bal. Gromada onderschept slim de pass. Gromada passt de bal in één keer door. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - Tricolor Legion 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 59%, Tricolor Legion 41%.
Die Vampire - Tricolor Legion 1:4