Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaubersturm Einheit Pankow
5*3*2*Mod Tactiek hn5-3-2BAY
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
49.3 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Joder rent richting de bal. Joder geeft een lange en hoge pass. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Hornáček de bal. Reitgaßl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hornáček. Hornáček krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier passt de bal in één keer door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:2

28e minuut.
Dahlmann speelt de bal door. Joder rent richting de bal. Joder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Langendorf de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Neacşu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brandmeier neemt de hoekschop. Tizenhauzas kopt de bal weg. Joder is nu in balbezit. Joder schiet op doel. Neacşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:3

35e minuut.
Brandmeier geeft een hoge lob. Tizenhauzas is nu in balbezit. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:4

39e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandmeier met de inworp. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann geeft een lange en hoge pass. Neacşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:5

43e minuut.
Brandmeier passt de bal met de wreef. Hornáček heeft problemen om de bal te vangen. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 64%, Einheit Pankow 36%.
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:5

48e minuut.
Joder is nu in balbezit. Joder passt de bal in één keer door. Dahlmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Joder rent richting de bal. Joder passt de bal in één keer door. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 0:6

59e minuut.
MacKeggie geeft de bal voor. Inworp. Brandmeier met de inworp. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Jenniches geeft een hoge lob. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacKeggie zijn tegenspeler op de grond. Langendorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahlmann wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mörtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiran. Langendorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahlmann komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Joder speelt de bal door. Dahlmann heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmann passt de bal met de wreef. Joder geeft een hoge lob. Langendorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tizenhauzas passt de bal zonder na te denken. Reitgaßl heeft problemen om de bal te vangen. Hornáček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hornáček krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Reitgaßl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morais met een snel genomen vrije trap. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Althof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Einheit Pankow 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 57%, Einheit Pankow 43%.
Zaubersturm - Einheit Pankow 1:6