Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß Burkartshain
4-4-2-W Tactiek 352
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 54.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Šoupal met een sublieme pass. Kisiov heeft problemen om de bal te vangen. Šoupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoupal geeft de bal voor. Hodkovička springt en kopt de bal. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Hodkovička passt de bal in één keer door. Elshout is nu in balbezit. Elshout passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini passt de bal zonder na te denken. Šoupal heeft problemen om de bal te vangen. Šoupal speelt de bal door. Kisiov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Elshout raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ślesiński komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ślesiński is nu in balbezit. Petraković onderschept slim de pass. Petraković passt de bal in één keer door. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Burkartshain 1:0

21e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Sassanguie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodkovička raakt geblesseerd tijdens het duel. De Witte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hodkovička maakt een snoekduik en kopt de bal. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 71%, Burkartshain 29%.
Lebenslang Grün-Weiß - Burkartshain 1:0

47e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Walseth verovert de bal door een tackle van achteren. Walseth geeft een lange en hoge pass. Daar is Bottinneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón rent richting de bal. Monzón draait met de bal, schiet en ... Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Petraković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baatz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Walseth onderschept slim de pass. Walseth geeft een hoge lob. Monzón rent richting de bal. Monzón schiet op doel. Belitardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Burkartshain 2:0

72e minuut.
Šoupal geeft een lange en hoge pass. Elsässer probeert de bal met de borst te controleren. Caneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda geeft een hoge lob. Hodkovička maakt een snoekduik en kopt de bal. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Baatz probeert de bal met de borst te controleren. Florek verovert de bal door een tackle van achteren. Florek probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 71%, Burkartshain 29%.
Lebenslang Grün-Weiß - Burkartshain 2:0