Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks Fox in Dreams
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek 433-offensive
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten very good
very good Passen solid
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil geeft de bal voor. Beldibi is nu in balbezit. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust haalt uit met een fantastische trap. Dražić bokst de bal weg.

15e minuut.
Korolainen geeft een lange en hoge pass. Beldibi heeft problemen om de bal te vangen. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Fox in Dreams 1:0

36e minuut.
Caraffa rent richting de bal. Caraffa speelt de bal door. Śliż is nu in balbezit. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci haalt uit met een fantastische trap. Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hiemer rent richting de bal. Bonifaci onderschept slim de pass. Bonifaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caraffa passt de bal zonder na te denken. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hackländer. Hackländer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 36%, Fox in Dreams 64%.
White Cocks - Fox in Dreams 1:0

48e minuut.
Hafenecker passt de bal met de wreef. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil met een sublieme pass. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Fox in Dreams 2:0

53e minuut.
Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden geeft een lange en hoge pass. Kolisnichenko heeft problemen om de bal te vangen. Śliż is nu in balbezit. Śliż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Fox in Dreams 2:1

57e minuut.
Mrózek rent richting de bal. Korolainen is nu in balbezit. Korolainen met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tazzari is nu in balbezit. Tazzari passt de bal zonder na te denken. Śliż rent richting de bal. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirillo komt het veld opgelopen. Kazepov komt het veld opgelopen. Bellos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bellos heeft problemen om de bal te vangen. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellos verovert de bal door een tackle van achteren. Mangold rent richting de bal. Mangold schiet op doel. Dražić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Fox in Dreams 3:1

75e minuut.
Korolainen is nu in balbezit. Korolainen geeft een hoge lob. Daar is Babolcsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mangold passt de bal in één keer door. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Fox in Dreams 4:1

80e minuut.
Cirillo rent richting de bal. Cirillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Korolainen de bal. Cirillo onderschept slim de pass. Cirillo haalt uit met een fantastische trap. Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tazzari passt de bal in één keer door. Bonifaci is nu in balbezit. Hiemer is nu in balbezit. Bonifaci verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaci schiet op doel. Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 39%, Fox in Dreams 61%.
White Cocks - Fox in Dreams 4:1