Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Agentu Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4999
Agentu Tuspo Roßtal
433 Tactiek Scary
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten very good
weak Passen very good
good Verdedigen average


1e minuut.
Warmuziński passt de bal in één keer door. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos passt de bal in één keer door. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Warmuziński is nu in balbezit. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Amram probeert naar een medespeler te passen. Prinzessin probeert naar een medespeler te passen. Katsiakos rent richting de bal. Prinzessin met een sublieme pass. Katsiakos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Knižnér speelt de bal door. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos passt de bal met de wreef. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel. Kund bokst de bal weg.

13e minuut.
Knižnér speelt de bal door. Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński passt de bal met de wreef. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Prinzessin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Warmuziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos geeft een hoge lob. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Tuspo Roßtal 0:1

25e minuut.
Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems passt de bal zonder na te denken. Sieloff is nu in balbezit. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Tuspo Roßtal 0:2

40e minuut.
Prinzessin met een snelle inworp. Dambach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amram de bal. Akkermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkermann haalt uit met een fantastische trap. Josionis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sieloff bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieloff geeft een lange en hoge pass. Huysegems kopt de bal weg. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann schiet op doel. Kund bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 76%, Tuspo Roßtal 24%.
Agentu - Tuspo Roßtal 0:2

50e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Gusinu passt de bal in één keer door. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. Kund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Tuspo Roßtal 0:3

56e minuut.
Prunea met een sublieme pass. Pootsmann is nu in balbezit. Daar is Knižnér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Kund bokst de bal weg.

60e minuut.
Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran geeft een hoge lob. Prinzessin rent richting de bal. Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Amram speelt de bal door. Chandran geeft een lange en hoge pass. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Tuspo Roßtal 0:4

89e minuut.
Knižnér verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér speelt de bal door. Huysegems met een sublieme pass. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Tuspo Roßtal 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 73%, Tuspo Roßtal 27%.
Agentu - Tuspo Roßtal 0:5