Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Legion Real Madrid GERMANY
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Butor kopt de bal weg. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino probeert naar een medespeler te passen. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Thế Lâm controleert de bal met de borst. Boyd geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grau de bal. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Covarrubias maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Butor de bal. Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 1:0

20e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Carino met een sublieme pass. da Guia rent richting de bal. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Camal kopt de bal weg. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patola is nu in balbezit. Carino rent richting de bal. Carino haalt uit met een fantastische trap. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 2:0

24e minuut.
Odenwald met de inworp. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Hahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hahl krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Gurvičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Guia geeft een lange en hoge pass. Berłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 2:1

30e minuut.
Milne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurvičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Guia rent richting de bal. da Guia geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
da Guia is nu in balbezit. da Guia geeft de bal voor. Daar is Astillero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hahl rent richting de bal. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald geeft een hoge lob. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Astillero met de inworp. Gromada rent richting de bal. Gromada passt de bal in één keer door. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Odenwald kan de bal niet met de borst controleren. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odenwald krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 48%, Real Madrid GERMANY 52%.
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 2:1

46e minuut.
Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm speelt de bal door. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias verovert de bal door een tackle van achteren. Covarrubias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Camal is nu in balbezit. Camal passt de bal in één keer door. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dobski met een harde bal richting middenveld. da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Guia passt de bal met de wreef. Daar is Thế Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Lâm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Evangelisti met een sublieme pass. Carino heeft problemen om de bal te vangen. Carino speelt de bal door. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dobski speelt de bal door. Dznelashvili kopt de bal weg. Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahl is nu in balbezit. Hahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Odenwald is nu in balbezit. Odenwald geeft de bal voor. Inworp. Dznelashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carino geeft een hoge lob. Dobski bokst de bal weg.

79e minuut.
Carino geeft de bal voor. Butor kopt de bal weg. Daar is Camal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahl is nu in balbezit. Hahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 3:1

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dobski niet meer kan verder spelen. Biesinger komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Butor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boyd de bal. Boyd met een sublieme pass. Hahl rent richting de bal. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 34%, Real Madrid GERMANY 66%.
Tricolor Legion - Real Madrid GERMANY 3:1