Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Dunkle Höhle
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5836
Die Vampire KSC 2
5212 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bucchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinino is nu in balbezit. Piccinino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ascherl trapt de bal weg van het doel. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Härdter de bal. Meunier rent richting de bal. Meunier geeft een lange en hoge pass. Piccinino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baten met de inworp. Defraeye is nu in balbezit. Kürzinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Defraeye is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucchero neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Meunier met de inworp. Defraeye rent richting de bal. Defraeye probeert naar een medespeler te passen. Piccinino heeft problemen om de bal te vangen. Piccinino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - KSC 2 1:0

40e minuut.
Meunier verovert de bal door een tackle van achteren. Meunier passt de bal zonder na te denken. Bucchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Vampire - KSC 2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 38%, KSC 2 62%.
Die Vampire - KSC 2 2:0

51e minuut.
Härdter passt de bal zonder na te denken. Meunier is nu in balbezit. Meunier passt de bal met de wreef. Bucchero rent richting de bal. Bucchero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myśliszewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Baten rent richting de bal. Feichtinger onderschept slim de pass. Feichtinger passt de bal met de wreef. Härdter rent richting de bal. Härdter schiet op doel. Millan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bucchero draait met de bal, schiet en ... Gartung probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Defraeye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bucchero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tanko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tanko rent richting de bal. Tanko geeft een lange en hoge pass. Daar is Gartung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanko rent richting de bal. Tanko geeft een hoge lob. Bucchero is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tanko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Weckmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rodríguez Villalobos passt de bal zonder na te denken. Miu speelt de bal door. Tanko met een sublieme pass. Bucchero is nu in balbezit. Bucchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimen passt de bal met de wreef. Haderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Miu onderschept slim de pass. Miu geeft een lange en hoge pass. Gartung heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 43%, KSC 2 57%.
Die Vampire - KSC 2 2:0