Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: AKS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40767
Burkartshain Zaubersturm
352 Tactiek 5*3*2*Mod
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ślesiński passt de bal in één keer door. Zaman rent richting de bal. Zaman met een sublieme pass. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Zaubersturm 1:0

5e minuut.
Iken passt de bal in één keer door. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Pagno is nu in balbezit. Pagno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zaman kopt de bal weg. Neubarth is nu in balbezit. Neubarth passt de bal met de wreef. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Florek heeft problemen om de bal te vangen. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bottinneri passt de bal zonder na te denken. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno passt de bal in één keer door. Maizena is nu in balbezit. Maizena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pagno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florek. Pagno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pagno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Florek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Păcălici neemt de hoekschop. Maizena springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Păcălici kopt de bal weg. Daar is Pagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagno probeert naar een medespeler te passen. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Iken met de inworp. Neubarth rent richting de bal. Neubarth geeft de bal voor. Pagno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Klupsch de bal. Klupsch geeft een lange en hoge pass. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Belitardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burkartshain - Zaubersturm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 57%, Zaubersturm 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burkartshain - Zaubersturm 1:1

47e minuut.
Inworp. Klupsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici geeft een hoge lob. Maizena krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szojda onderschept slim de pass. Szojda passt de bal met de wreef. Păcălici speelt de bal door. Pagno rent richting de bal. Pagno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Iken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślesiński rent richting de bal. Iken begaat een overtreding. Iken krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szojda speelt de bal door. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno onderschept slim de pass. Pagno draait met de bal, schiet en ... Belitardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Zaubersturm 1:2

83e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagno is nu in balbezit. Pagno draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Zaubersturm 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 55%, Zaubersturm 45%.
Burkartshain - Zaubersturm 1:3