Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: KSC 2 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2739
KSC 2 Tricolor Legion
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Kürzinger speelt de bal door. Gromada met een sublieme pass. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelisti geeft de bal voor. Reynaud springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Berłowski trapt de bal weg van het doel. Sypiański kopt de bal weg. Weckmüller heeft problemen om de bal te vangen. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Haderer rent richting de bal. Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino geeft een hoge lob. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weckmüller heeft problemen om de bal te vangen. Sypiański rent richting de bal. Sypiański draait met de bal, schiet en ... Ascherl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:1

12e minuut.
Dznelashvili is nu in balbezit. Dznelashvili geeft een hoge lob. Daar is Weckmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel. Ascherl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Boyd speelt de bal door. Carino is nu in balbezit. Carino geeft een hoge lob. Reynaud krijgt zijn hoofd ertegen. Ascherl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Ascherl met een harde bal richting middenveld. Gromada kopt de bal weg. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Reynaud is nu in balbezit. Sypiański heeft problemen om de bal te vangen. Gartung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gartung krijgt een gele kaart. Sypiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sypiański neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Sypiański rent richting de bal. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:2

27e minuut.
Boyd onderschept slim de pass. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd met een sublieme pass. Reynaud rent richting de bal. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:3

34e minuut.
Cimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański rent richting de bal. Sypiański speelt de bal door. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:4

36e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino passt de bal met de wreef. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel. Ascherl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:5

39e minuut.
Sypiański draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Boyd de bal. Boyd met een sublieme pass. Sypiański kan de bal niet met de borst controleren. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boyd onderschept slim de pass. Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal met de wreef. Sypiański rent richting de bal. Sypiański passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evangelisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański haalt uit met een fantastische trap. Cimen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Weckmüller de bal. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. Ascherl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 2 72%, Tricolor Legion 28%.
KSC 2 - Tricolor Legion 0:5

53e minuut.
Dznelashvili geeft een lange en hoge pass. Haderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haderer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sypiański de bal. Sypiański speelt de bal door. Ascherl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:6

55e minuut.
Evangelisti speelt de bal door. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ... Weckmüller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ascherl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:7

56e minuut.
Carino is nu in balbezit. Carino geeft een hoge lob. Reynaud rent richting de bal. Reynaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:8

57e minuut.
Carino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Covarrubias komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hahl komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias geeft de bal voor. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. Ascherl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:9

72e minuut.
Weckmüller geeft een hoge lob. Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal met de wreef. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - Tricolor Legion 0:10

74e minuut.
Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti geeft een lange en hoge pass. Weckmüller kopt de bal weg. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boyd geeft de bal voor. Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias speelt de bal door. Hahl rent richting de bal. Hahl haalt uit met een fantastische trap. Ascherl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Covarrubias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 2 70%, Tricolor Legion 30%.
KSC 2 - Tricolor Legion 0:10