Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox in Dreams Einheit Pankow
433-offensive Tactiek hn5-3-2BAY
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Bonifaci is nu in balbezit. Bonifaci probeert naar een medespeler te passen. Mrózek is nu in balbezit. Mrózek draait met de bal, schiet en ... Althof maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Althof trapt de bal weg van het doel. Dahlmann kopt de bal weg. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci passt de bal met de wreef. Joder geeft een hoge lob. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mrózek is nu in balbezit. Hornáček onderschept slim de pass. Hornáček speelt de bal door. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dahlmann met een sublieme pass. Jancker is nu in balbezit. Jancker geeft een hoge lob. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 0:1

17e minuut.
Bellos probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jancker neemt de hoekschop. Langendorf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 0:2

26e minuut.
Cirillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sznajder komt het veld opgelopen. Mrózek komt bij de bal en schiet. Althof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 1:2

26e minuut.
Klungelig pakt Baues de bal. Mrózek verovert de bal door een tackle van achteren. Mrózek passt de bal met de wreef. Bonifaci is nu in balbezit. Bonifaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:2

37e minuut.
Kazepov rent richting de bal. Langendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmann probeert naar een medespeler te passen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Dražić bokst de bal weg. Dahlmann probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Sznajder de bal. Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder met een sublieme pass. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Dražić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 58%, Einheit Pankow 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:2

60e minuut.
Kazepov probeert de bal aan de voet te houden. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann speelt de bal door. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Dražić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Varemenos kopt de bal weg. Mrózek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hornáček zijn tegenspeler op de grond. Hornáček krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Stănică geeft een hoge lob. Bellos rent richting de bal. Langendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Dražić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:3

80e minuut.
Joder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dahlmann de bal. Dahlmann met een sublieme pass. Jancker is nu in balbezit. Jancker geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:4

83e minuut.
Pardonne verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmann rent richting de bal. Bellos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellos krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mrózek probeert naar een medespeler te passen. Bonifaci rent richting de bal. Joder begaat een overtreding. Joder krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Jancker passt de bal in één keer door. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann passt de bal zonder na te denken. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 58%, Einheit Pankow 42%.
Fox in Dreams - Einheit Pankow 2:5