Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß KSC 2
4-4-2-W Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bache geeft de bal voor. Baatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cimen de bal. Łangowski rent richting de bal. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Ascherl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ascherl trapt de bal weg. Maher kopt de bal weg. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Weckmüller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón is nu in balbezit. Monzón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Walseth probeert naar een medespeler te passen. Maher rent richting de bal. Maher passt de bal in één keer door. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Härdter bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica onderschept slim de pass. Granica speelt de bal door. Monzón is nu in balbezit. Monzón schiet op doel. Ascherl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski is nu in balbezit. Walseth geeft de bal voor. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Granica passt de bal in één keer door. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher probeert naar een medespeler te passen. Monzón is nu in balbezit. Monzón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Łangowski is nu in balbezit. Łangowski speelt de bal door. Haderer is nu in balbezit. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gartung met een harde bal richting middenveld. Härdter kan de bal niet met de borst controleren. Maher met een sublieme pass. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Walseth met een snelle inworp. Baatz met een sublieme pass. Maher speelt de bal door. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 1:0

34e minuut.
Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher met een sublieme pass. Monzón rent richting de bal. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 2:0

36e minuut.
Cimen heeft problemen om de bal te vangen. Maher met een sublieme pass. Walseth speelt de bal door. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Ascherl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 24%, KSC 2 76%.
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 2:0

46e minuut.
Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Baatz is nu in balbezit. Baatz geeft een hoge lob. Monzón krijgt zijn hoofd ertegen. Ascherl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 3:0

50e minuut.
Baatz met een snelle inworp. Łangowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürzinger. Kürzinger krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Härdter kopt de bal weg. Maher is nu in balbezit. Maher speelt de bal door. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 4:0

58e minuut.
Maher geeft de bal voor. Łangowski heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski passt de bal met de wreef. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Feichtinger geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sassanguie de bal onder controle te krijgen. Granica speelt de bal door. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Ascherl bokst de bal weg.

66e minuut.
Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel. Gartung probeert de bal aan de voet te houden. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal zonder na te denken. Ascherl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón passt de bal met de wreef. Pfeifer kan de bal niet met de borst controleren. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski schiet op doel. Ascherl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth speelt de bal door. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Baatz met de inworp. Pfeifer rent richting de bal. Łangowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łangowski draait met de bal, schiet en ... Ascherl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een lange en hoge pass. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski schiet op doel. Ascherl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 5:0

80e minuut.
Weckmüller geeft de bal voor. Inworp. Maher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Maher geeft de bal voor. Kürzinger probeert de bal aan de voet te houden. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 17%, KSC 2 83%.
Lebenslang Grün-Weiß - KSC 2 6:0