Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Dunkle Höhle
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8311
Die Vampire Agentu
52W2open Tactiek 433
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Kamarysch met een snelle inworp. Amedick bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedick geeft de bal voor. Warulik is nu in balbezit. Warulik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Dambach de bal. Korol is nu in balbezit. Meunier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korol raakt geblesseerd tijdens het duel. Akkermann komt bij de bal en schiet. Millan bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Prinzessin met een sublieme pass. Akkermann rent richting de bal. Akkermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kolašinac verovert de bal door een tackle van achteren. Kolašinac passt de bal met de wreef. Sieloff is nu in balbezit. Piccinino onderschept slim de pass. Piccinino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kund trapt de bal weg. Amedick heeft problemen om de bal te vangen. Meunier rent richting de bal. Meunier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Piccinino rent richting de bal. Sieloff verovert de bal door een tackle van achteren. Sieloff speelt de bal door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 56%, Agentu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Vampire - Agentu 0:0

46e minuut.
Chimov komt het veld opgelopen. Gallardo komt het veld opgelopen. Tanko komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier verovert de bal door een tackle van achteren. Meunier met een sublieme pass. Piccinino rent richting de bal. Piccinino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szilasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Bucchero komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Prinzessin rent richting de bal. Warulik rent richting de bal. Met opzet legt Rodríguez Villalobos zijn tegenspeler op de grond. Rodríguez Villalobos krijgt een gele kaart. Warulik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Warulik kan niet meer verder spelen. Ruhland komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Chimov speelt de bal door. Meunier met een sublieme pass. Bucchero is nu in balbezit. Bucchero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Vampire 33%, Agentu 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Vampire - Agentu 0:0