Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Hackentritt Verein für Frieden & Fortschritt
K3 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
briljant Verdedigen solide


1e minuut.
Espejo kan de bal niet met de borst controleren. Espejo passt de bal in één keer door. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny geeft een hoge lob. Sand springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mannino speelt de bal door. Hamsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt schiet op doel. Lilleväli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 0:1

10e minuut.
Kafka heeft problemen om de bal te vangen. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Dammann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mannino verovert de bal door een tackle van achteren. Mannino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafka met de inworp. Bechstädt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny geeft een hoge lob. Sand is nu in balbezit. Sand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 1:1

24e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Buchenrieder onderschept slim de pass. Gärke is nu in balbezit. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Lilleväli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 1:2

28e minuut.
Daubmeier passt de bal in één keer door. Gärke rent richting de bal. Erdinger begaat een overtreding. Erdinger krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Subekti is nu in balbezit. Espejo onderschept slim de pass. Espejo geeft een lange en hoge pass. Sand maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vallant kan de bal niet met de borst controleren. Dammann bokst de bal weg.

32e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny onderschept slim de pass. Śmieszny met een sublieme pass. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Sand is nu in balbezit. Sand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melikyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vallant geeft een lange en hoge pass. Perlitz kopt de bal weg. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Śmieszny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Espejo geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 2:2

45e minuut.
Klungelig pakt Espejo de bal. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 46%, Verein für Frieden & Fortschritt 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 2:2

46e minuut.
Grelich komt het veld opgelopen. Gözüaçık komt het veld opgelopen. Kostelník komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Dammann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 3:2

53e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal zonder na te denken. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Dammann met een sublieme pass. Śmieszny kopt de bal weg. Klungelig pakt Espejo de bal. Espejo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Espejo geeft de bal voor. Vallant kopt de bal weg. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Freischmidt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Śmieszny met de inworp. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal in één keer door. Grelich rent richting de bal. Grelich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 4:2

81e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal met de wreef. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Dammann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 5:2

83e minuut.
Gärke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gözüaçık. Gärke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kafka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gärke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Śmieszny passt de bal met de wreef. Erdinger geeft de bal voor. Kléber kopt de bal weg. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger geeft een hoge lob. Dammann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Kléber de bal. Kléber geeft een hoge lob. Freischmidt kopt de bal weg. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dammann trapt de bal weg. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 41%, Verein für Frieden & Fortschritt 59%.
Fortuna Hackentritt - Verein für Frieden & Fortschritt 5:2