Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slegar Wanderers herdern
Boh Tactiek 442- g
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Berthier onderschept slim de pass. Berthier met een sublieme pass. Banu probeert naar een medespeler te passen. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Berthier onderschept slim de pass. Berthier probeert naar een medespeler te passen. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel. Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - herdern 0:1

15e minuut.
Berthier passt de bal zonder na te denken. Daar is Bogdasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu probeert naar een medespeler te passen. Tombo rent richting de bal. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Banu geeft een hoge lob. Szymiczek probeert de bal met de borst te controleren. Tombo is nu in balbezit. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Berthier verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier passt de bal in één keer door. Márquez met een sublieme pass. Banu rent richting de bal. Banu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Doeltrap. Hader met een harde bal richting middenveld. Berthier kopt de bal weg. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Thibaud geeft de bal voor. Szymiczek kopt de bal weg. Isaksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Saarsepp speelt de bal door. Banu heeft problemen om de bal te vangen. Banu passt de bal zonder na te denken. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 70%, herdern 30%.
Slegar Wanderers - herdern 0:1

49e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Bogdasz verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier is nu in balbezit. Berthier passt de bal in één keer door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Berthier rent richting de bal. Berthier passt de bal in één keer door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - herdern 0:2

58e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Szymiczek rent richting de bal. Kercher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kercher krijgt een gele kaart. Szymiczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tombo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hader bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier geeft de bal voor. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel. Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - herdern 0:3

66e minuut.
Berthier probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit. Gastiger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gastiger krijgt een gele kaart. Szymiczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berthier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tombo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Berthier probeert de bal aan de voet te houden. Lejnert geeft de bal voor. Isaksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Hader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Berthier verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier geeft een lange en hoge pass. Daar is Bogdasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thibaud verovert de bal door een tackle van achteren. Thibaud geeft een hoge lob. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Tombo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Favaloro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Favaloro is nu in balbezit. Tombo onderschept slim de pass. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bogdasz rent richting de bal. Banu onderschept slim de pass. Banu met een sublieme pass. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Tombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - herdern 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 63%, herdern 37%.
Slegar Wanderers - herdern 0:4