Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Fortuna Konstanz 06
5-3-2 Tactiek 433_2018
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


6e minuut.
Mittag speelt de bal door. Murawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borak de bal. Agsten is nu in balbezit. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 0:1

14e minuut.
Graeve passt de bal zonder na te denken. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša onderschept slim de pass. Dobos rent richting de bal. Dobos schiet op doel. Kakitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Braunmühl rent richting de bal. Braunmühl speelt de bal door. Agsten speelt de bal door. Nattmann is nu in balbezit. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Hansa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dobos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garbers zal de hoekschop nemen. Dobos kopt de bal weg. Jork geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kakitani probeert wanhopig de bal te grijpen. Kaša is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 1:1

34e minuut.
Paisán geeft een hoge lob. Inworp. Murawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mittag rent richting de bal. Mittag geeft een hoge lob. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos begaat een overtreding. Murawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stemmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nattmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agsten neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 51%, Fortuna Konstanz 06 49%.
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 1:2

48e minuut.
Inworp. Murawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mittag heeft problemen om de bal te vangen. Mittag geeft de bal voor. Agsten krijgt zijn hoofd ertegen. Hansa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Graeve controleert de bal met de borst. Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Nattmann rent richting de bal. Nattmann schiet op doel. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Stemmer rent richting de bal. Stemmer geeft de bal voor. Klungelig pakt Paisán de bal. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kahlenberg speelt de bal door. Murawski speelt de bal door. Nattmann rent richting de bal. Nattmann schiet op doel. Hansa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 1:3

87e minuut.
Kaša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caocci komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Garbers is nu in balbezit. Mittag onderschept slim de pass. Mittag passt de bal zonder na te denken. Agsten rent richting de bal. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 52%, Fortuna Konstanz 06 48%.
Westwood Allstars - Fortuna Konstanz 06 1:3