Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kissenbrück FC Chernyavka
Normal Tactiek Oleksandr
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


9e minuut.
Esterházy met een sublieme pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer probeert naar een medespeler te passen. Munkert is nu in balbezit. Munkert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hofer is nu in balbezit. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer onderschept slim de pass. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Esterházy geeft de bal voor. Klungelig pakt Ranwig de bal. Munkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Turcanu passt de bal in één keer door. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda geeft een hoge lob. Munkert rent richting de bal. Munkert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy passt de bal zonder na te denken. Munkert heeft problemen om de bal te vangen. Munkert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:1

32e minuut.
Tebsmann met een sublieme pass. Kailus is nu in balbezit. Kailus probeert naar een medespeler te passen. Körnner rent richting de bal. Körnner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Esterházy onderschept slim de pass. Esterházy geeft een lange en hoge pass. Fahrig rent richting de bal. Munkert verovert de bal door een tackle van achteren. Munkert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Munkert geeft de bal voor. Daar is Iborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi schiet op doel. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackel met de inworp. Alberti rent richting de bal. Alberti geeft de bal voor. Körnner maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbański bokst de bal weg.

39e minuut.
Jackel is nu in balbezit. Esterházy onderschept slim de pass. Esterházy passt de bal in één keer door. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Esterházy onderschept slim de pass. Esterházy met een sublieme pass. Guadalupi heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Ahring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kissenbrück 67%, FC Chernyavka 33%.
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:3

47e minuut.
Guadalupi passt de bal zonder na te denken. Tebsmann met een sublieme pass. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy geeft een lange en hoge pass. Munkert springt en kopt de bal. Ahring bokst de bal weg.

53e minuut.
Hafke is nu in balbezit. Roda verovert de bal door een tackle van achteren. Iserhardt geeft een lange en hoge pass. Munkert is nu in balbezit. Munkert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ahring met een harde bal richting middenveld. Esterházy kopt de bal weg. Hofer is nu in balbezit. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

57e minuut.
Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski geeft de bal voor. Ranwig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Iborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. Munkert rent richting de bal. Munkert schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Fahrig de bal. Iserhardt is nu in balbezit. Iserhardt geeft een lange en hoge pass. Munkert rent richting de bal. Munkert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iserhardt passt de bal in één keer door. Munkert rent richting de bal. Tebsmann rent richting de bal. Munkert verovert de bal door een tackle van achteren. Munkert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:4

78e minuut.
Turcanu probeert naar een medespeler te passen. Esterházy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iborg. Esterházy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi passt de bal in één keer door. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kissenbrück 69%, FC Chernyavka 31%.
FC Kissenbrück - FC Chernyavka 0:4