Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18791
Slegar Wanderers Fortuna Hackentritt
Boh Tactiek K3
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Hamsi geeft een hoge lob. Lund geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:1

11e minuut.
Sand kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Isaksen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isaksen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daubmeier kopt de bal weg. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hader met een sublieme pass. Śmieszny kopt de bal weg. Lund speelt de bal door. Sand is nu in balbezit. Sand schiet op doel. Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:2

16e minuut.
Daar is Sand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdasz verovert de bal door een tackle van achteren. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:3

17e minuut.
Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund verovert de bal door een tackle van achteren. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Favaloro. Degli Esposti Fragola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lund komt bij de bal en schiet. Favaloro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lund is nu in balbezit. Lund geeft een hoge lob. Favaloro controleert de bal met de borst. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand schiet op doel. Hader bokst de bal weg.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Sand de bal onder controle te krijgen. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Daar is Degli Esposti Fragola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bogdasz met de inworp. Saarsepp rent richting de bal. Śmieszny geeft de bal voor. Daar is Degli Esposti Fragola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchenrieder komt het veld opgelopen. Espejo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lund passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo schiet op doel. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Śmieszny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund geeft de bal voor. Espejo springt en kopt de bal. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 68%, Fortuna Hackentritt 32%.
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:4

47e minuut.
Daubmeier geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Kercher begaat een overtreding. Kercher krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Freischmidt speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Espejo rent richting de bal. Espejo schiet op doel. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kercher kopt de bal weg. Kołodziejek probeert de bal aan de voet te houden. Lund geeft de bal voor. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kercher heeft problemen om de bal te vangen. Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:5

56e minuut.
Isaksen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmieszny met een snelle inworp. Lund rent richting de bal. Lund geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:6

61e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Klungelig pakt Espejo de bal. Isaksen rent richting de bal. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund passt de bal met de wreef. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:7

65e minuut.
Lund rent richting de bal. Espejo rent richting de bal. Lund probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Degli Esposti Fragola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mannino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Śmieszny passt de bal zonder na te denken. Lund probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:8

76e minuut.
Saarsepp passt de bal met de wreef. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt geeft een hoge lob. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ... Hader bokst de bal weg. Kercher verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:9

81e minuut.
Degli Esposti Fragola kopt de bal weg. Lund met een sublieme pass. Favaloro onderschept slim de pass. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ... Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Favaloro verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo is nu in balbezit. Espejo haalt uit met een fantastische trap. Hader bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 74%, Fortuna Hackentritt 26%.
Slegar Wanderers - Fortuna Hackentritt 0:9