Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8683
Chelsea Football Club Fortuna Konstanz 06
komp- Tactiek 433_2018
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Mittag speelt de bal door. Braunmühl rent richting de bal. Braunmühl passt de bal in één keer door. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Minassyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mittag passt de bal zonder na te denken. Nattmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vecchia de bal. Braunmühl is nu in balbezit. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kahlenberg probeert de bal aan de voet te houden. Nossek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kahlenberg. Kahlenberg krijgt een gele kaart. Nossek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornelius komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Scheubeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stemmer met een sublieme pass. Klungelig pakt Nattmann de bal. Nattmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Fortuna Konstanz 06 0:1

31e minuut.
Scheubeck passt de bal met de wreef. Mittag probeert naar een medespeler te passen. Nattmann is nu in balbezit. Murawski rent richting de bal. Murawski geeft een lange en hoge pass. Fajardo bokst de bal weg.

37e minuut.
Murawski rent richting de bal. Murawski geeft een lange en hoge pass. Burman heeft problemen om de bal te vangen. Agsten is nu in balbezit. Agsten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mittag probeert naar een medespeler te passen. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl passt de bal met de wreef. Agsten is nu in balbezit. Agsten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stemmer met een sublieme pass. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann met een sublieme pass. Murawski rent richting de bal. Murawski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 68%, Fortuna Konstanz 06 32%.
Chelsea Football Club - Fortuna Konstanz 06 0:1

47e minuut.
Gackenheimer geeft een lange en hoge pass. Agsten kopt de bal weg. Mittag met een sublieme pass. Nattmann controleert de bal met de borst. Nattmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cornelius rent richting de bal. Gackenheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Gackenheimer met een sublieme pass. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Murawski verovert de bal door een tackle van achteren. Murawski met een sublieme pass. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann schiet op doel. Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Murawski passt de bal in één keer door. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag passt de bal in één keer door. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski rent richting de bal. Murawski geeft de bal voor. Agsten krijgt zijn hoofd ertegen. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski onderschept slim de pass. Murawski met een sublieme pass. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Fortuna Konstanz 06 0:2

84e minuut.
Mittag passt de bal met de wreef. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nattmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Agsten neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft de bal voor. Gackenheimer kan de bal niet met de borst controleren. Scheubeck rent richting de bal. Scheubeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fajardo met een harde bal richting middenveld. Mittag probeert de bal met de borst te controleren. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barahona geeft een hoge lob. Drucker is nu in balbezit. Drucker passt de bal zonder na te denken. Agsten is nu in balbezit. Agsten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 65%, Fortuna Konstanz 06 35%.
Chelsea Football Club - Fortuna Konstanz 06 0:2