Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blau-Weiß Rostock Westwood Allstars
4-3-3 rechts Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Zigliani is nu in balbezit. Hansa speelt de bal door. Svardal kopt de bal weg. Fransen is nu in balbezit. Fransen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hinz passt de bal zonder na te denken. Kaša heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinz. Hinz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fransen geeft een lange en hoge pass. Pedrun speelt de bal door. Eggimann probeert de bal aan de voet te houden. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Hansa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Eggimann speelt de bal door. Caocci is nu in balbezit. Şam rent richting de bal. Caocci onderschept slim de pass. Caocci schiet op doel. De bal raakt de paal. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tayar geeft de bal voor. Dack kopt de bal weg. Mattos is nu in balbezit. Mattos geeft een lange en hoge pass. Fransen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zigliani is nu in balbezit. Zigliani geeft een lange en hoge pass. Borak onderschept slim de pass. Olszowski rent richting de bal. Olszowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Svardal met een sublieme pass. Daar is Caocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos speelt de bal door. Fransen rent richting de bal. Fransen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 48%, Westwood Allstars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blau-Weiß Rostock - Westwood Allstars 0:0

61e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal in één keer door. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen schiet op doel. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blau-Weiß Rostock - Westwood Allstars 1:0

62e minuut.
Mattos speelt de bal door. Fransen is nu in balbezit. Fransen passt de bal in één keer door. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cordera rent richting de bal. Cordera geeft een hoge lob. Kaša kopt de bal weg. Caocci controleert de bal met de borst. Caocci draait met de bal, schiet en ... Leal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 59%, Westwood Allstars 41%.
FC Blau-Weiß Rostock - Westwood Allstars 1:0