Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kugelbake FC Chernyavka
352 Tactiek Oleksandr
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Gahde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faivre met een snelle inworp. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz begaat een overtreding. Munkert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esterházy komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sułowski is nu in balbezit. Roda rent richting de bal. Knioła onderschept slim de pass. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - FC Chernyavka 1:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbański trapt de bal weg. Piesiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Esterházy rent richting de bal. Esterházy met een sublieme pass. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Tellechéa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Faivre is nu in balbezit. Faivre met een sublieme pass. Zirojević geeft de bal voor. Sułowski rent richting de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 52%, FC Chernyavka 48%.
FC Kugelbake - FC Chernyavka 1:0

47e minuut.
Gahde met een sublieme pass. Roda rent richting de bal. Roda met een sublieme pass. Munkert rent richting de bal. Munkert draait met de bal, schiet en ... Tellechéa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Villas geeft een hoge lob. Sułowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turcanu neemt vlug de vrije trap. Munkert rent richting de bal. Munkert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski passt de bal in één keer door. Hofer heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel. Tellechéa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kugelbake - FC Chernyavka 1:1

77e minuut.
Esterházy rent richting de bal. Esterházy passt de bal zonder na te denken. Munkert rent richting de bal. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Faivre de bal onder controle te krijgen. Esterházy met een sublieme pass. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Tellechéa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 48%, FC Chernyavka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kugelbake - FC Chernyavka 1:1