Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: In Utero
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4443
KC Nevermind FC Kissenbrück
Kamikatze Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


10e minuut.
Pino onderschept slim de pass. Pino passt de bal zonder na te denken. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Kissenbrück 1:0

12e minuut.
Babati verovert de bal door een tackle van achteren. Kailus is nu in balbezit. Galestri verovert de bal door een tackle van achteren. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mitscherling passt de bal zonder na te denken. Galestri rent richting de bal. Galestri passt de bal in één keer door. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kailus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galestri onderschept slim de pass. Galestri speelt de bal door. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hafke met de inworp. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak rent richting de bal. Alberti onderschept slim de pass. Alberti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Janiak geeft een hoge lob. Inworp. Hafke met de inworp. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti schiet op doel. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak met een sublieme pass. Babati probeert naar een medespeler te passen. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 53%, FC Kissenbrück 47%.
KC Nevermind - FC Kissenbrück 1:0

48e minuut.
Janiak geeft een hoge lob. Inworp. Hafke met de inworp. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tebsmann is nu in balbezit. Babati verovert de bal door een tackle van achteren. Babati probeert naar een medespeler te passen. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Ahring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Kissenbrück 2:0

82e minuut.
Babati rent richting de bal. Śleboda is nu in balbezit. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Kissenbrück 3:0

86e minuut.
Nowak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kailus met een sublieme pass. Babati is nu in balbezit. Babati passt de bal met de wreef. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 42%, FC Kissenbrück 58%.
KC Nevermind - FC Kissenbrück 3:0