Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Hackentritt herdern
K3 Tactiek 442- g
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Espejo speelt de bal door. Sand rent richting de bal. Sand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - herdern 1:0

4e minuut.
Degli Esposti Fragola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thibaud. Degli Esposti Fragola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdinger met een snel genomen vrije trap. Sand springt en kopt de bal. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Lejnert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degli Esposti Fragola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Degli Esposti Fragola krijgt zijn hoofd ertegen. Micsoniu bokst de bal weg.

13e minuut.
Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Espejo is nu in balbezit. Márquez begaat een overtreding. Márquez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Annunziata maakt een afschuwelijke overtreding. Degli Esposti Fragola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espejo met een snel genomen vrije trap. Sand maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Lejnert kan de bal niet met de borst controleren. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 33%, herdern 67%.
Fortuna Hackentritt - herdern 1:0

46e minuut.
Gözüaçık komt het veld opgelopen. Kostelník komt het veld opgelopen. Grelich komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Tombo kopt de bal weg. Śmieszny geeft een hoge lob. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Berthier rent richting de bal. Berthier passt de bal met de wreef. Daar is Mannino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grelich is nu in balbezit. Berthier begaat een overtreding. Grelich raakt geblesseerd tijdens het duel. Freischmidt komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gözüaçık met een sublieme pass. Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier met een sublieme pass. Klungelig pakt Szymiczek de bal. Szymiczek schiet op doel. Lilleväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Banu rent richting de bal. Śmieszny onderschept slim de pass. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Grelich is nu in balbezit. Grelich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grelich rent richting de bal. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich rent richting de bal. Espejo rent richting de bal. Espejo schiet op doel. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 43%, herdern 57%.
Fortuna Hackentritt - herdern 1:0