Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Chelsea Football Club
5-3-2 Tactiek komp-
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 37.7
very good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Nossek kopt de bal weg. Burman kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Eggimann zijn tegenspeler op de grond. Eggimann krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Caocci passt de bal in één keer door. Dobos is nu in balbezit. Minassyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Minassyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Minassyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dobos raakt geblesseerd tijdens het duel. Tayar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobos is nu in balbezit. Dobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 1:0

6e minuut.
Jochheim rent richting de bal. Tayar onderschept slim de pass. Tayar met een sublieme pass. Dobos rent richting de bal. Dobos haalt uit met een fantastische trap. Fajardo bokst de bal weg.

10e minuut.
Pintilei geeft een hoge lob. Caocci is nu in balbezit. Caocci passt de bal zonder na te denken. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos haalt uit met een fantastische trap. Fajardo bokst de bal weg. Dobos is nu in balbezit. Dobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 2:0

15e minuut.
Burman met een sublieme pass. Tayar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobos de bal. Dobos schiet op doel. Fajardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 3:0

18e minuut.
Caocci is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eggimann neemt de hoekschop. Caocci rent richting de bal. Caocci schiet op doel. Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jochheim rent richting de bal. Tayar is nu in balbezit. Tayar met een sublieme pass. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci schiet op doel. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tayar probeert naar een medespeler te passen. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dobos kan niet meer verder spelen. Kaša komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een hoge lob. Daar is Jochheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaša verovert de bal door een tackle van achteren. Kaša schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jochheim is nu in balbezit. Kaša onderschept slim de pass. Kaša geeft de bal voor. Caocci maakt een snoekduik en kopt de bal. Fajardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 42%, Chelsea Football Club 58%.
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 4:0

48e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun rent richting de bal. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Caocci is nu in balbezit. Caocci passt de bal zonder na te denken. Tayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caocci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 39%, Chelsea Football Club 61%.
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 5:0