Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Bodensee Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27989
Fortuna Konstanz 06 Verein für Frieden & Fortschritt
433_2018 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
solid Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Heuer de bal. Stemmer is nu in balbezit. Stemmer met een sublieme pass. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Heuer heeft problemen om de bal te vangen. Pascua is nu in balbezit. Gackenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua onderschept slim de pass. Pascua schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kléber is nu in balbezit. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt met een sublieme pass. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua draait met de bal, schiet en ... Kakitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemmer maakt een afschuwelijke overtreding. Stemmer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann passt de bal met de wreef. Mittag rent richting de bal. Mittag geeft de bal voor. Agsten springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 47%, Verein für Frieden & Fortschritt 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Konstanz 06 - Verein für Frieden & Fortschritt 0:0

46e minuut.
Scuderin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rumi rayen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bechstädt met een sublieme pass. Pascua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schurz. Schurz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz speelt de bal door. Gärke speelt de bal door. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. Kakitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Verein für Frieden & Fortschritt 0:1

71e minuut.
Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen geeft de bal voor. Pascua kopt de bal weg. Klungelig pakt Gärke de bal. Gärke schiet op doel. Kakitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gärke neemt de hoekschop. Pascua krijgt zijn hoofd ertegen. Kakitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 56%, Verein für Frieden & Fortschritt 44%.
Fortuna Konstanz 06 - Verein für Frieden & Fortschritt 0:1