Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Fortuna Hackentritt
5-3-2 Tactiek C4-b
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten formidable
good Passen formidable
good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Caocci kopt de bal weg. Erdinger speelt de bal door. Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caocci rent richting de bal. Caocci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Graeve met een sublieme pass. Sand heeft problemen om de bal te vangen. Sand speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Eggimann onderschept slim de pass. Eggimann passt de bal zonder na te denken. Kaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša geeft een lange en hoge pass. Caocci springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kostelník geeft een hoge lob. Sand kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:1

12e minuut.
Sand is nu in balbezit. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:2

15e minuut.
Daubmeier rent richting de bal. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger passt de bal in één keer door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bemberg is nu in balbezit. Met opzet legt Sand zijn tegenspeler op de grond. Sand is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Freischmidt onderschept slim de pass. Freischmidt speelt de bal door. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Hansa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:3

21e minuut.
Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola maakt een snoekduik en kopt de bal. Hansa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemberg is nu in balbezit. Lund geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola maakt een snoekduik en kopt de bal. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:4

26e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Hansa bokst de bal weg.

28e minuut.
Lund probeert naar een medespeler te passen. Erdinger rent richting de bal. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık geeft de bal voor. Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal met de wreef. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt geeft een hoge lob. Daar is Bemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pintilei trapt de bal weg van het doel. Freischmidt kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 67%, Fortuna Hackentritt 33%.
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:5

46e minuut.
Buchenrieder komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lund passt de bal in één keer door. Cordera is nu in balbezit. Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:6

50e minuut.
Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erdinger de bal. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund passt de bal met de wreef. Erdinger geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa bokst de bal weg.

67e minuut.
Daubmeier rent richting de bal. Daubmeier passt de bal in één keer door. Lund geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hansa bokst de bal weg.

71e minuut.
Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pintilei de bal. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Mannino komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hansa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:7

82e minuut.
Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund verovert de bal door een tackle van achteren. Lund geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:8

86e minuut.
Freischmidt rent richting de bal. Jork onderschept slim de pass. Jork met een sublieme pass. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 70%, Fortuna Hackentritt 30%.
Westwood Allstars - Fortuna Hackentritt 0:8